Helgen so far -

Igår var en riktig myskväll. Micke kom hem efter en after work med grabbarna. Vi satte oss i soffan och käkade lite thaimat och drack lite vin. Kollade på Idol där LouLou av någon anledning åkte ut? Visst, tjejen läspar och kanske inte är en idol, men finns ett par personer som verkligen bör åka ut för henne.
Sen började vi kolla på Pineapple Express, men den somnade vi ifrån båda två. Mys ändå, fick ju somna i hans armar.

Hur har denna dagen sett ut då? Jo, vi vaknade imorse, helt underbart. Mysas och kramas, aldrig fel på morgonen!
Var en runda på stan, skulle in på Tant Grön o fika men var ju grymt mycket folk. Gick till HM och inhandlade halsduk o handskar till Micke istället..Vidare till Game, inga nya roliga wii spel släpps, känns som vi har de som e skoj liksom.
Jaha, nu då..Vidare mot Guldfynd, Micke behöver lämna in sin ring, den e lite för stor för honom. Grymt mkt folk där också så de sket vi i. Vi testade istället att gå till Viskan för en fika, precis lika mycket folk där, om inte mer. Men skitsamma! Vi tog en liten fika där och sprang sen vidare till Indiska där jag köpte världens mysigaste halsduk. Så nöjd.

Hem till soffan, kollade klart på Pineapple Express. Lite halvmysko film. Finns det någon speciell anledning till varför Seth Rogen alltid spelar en person som röker på? :P
Sen vidare mot Göteborg, hade bokat biljetter till High School Musical - Ice Tour. Tyckte den var lite söt faktiskt :)

Sen har vi bara degat i soffan, jag har iofs ränt runt och städat, medan Micke kollar på fotboll.
Måste ändå säga att dagens match faktiskt började intressant. Barcelona - Almeira. Liksom, när Barca leder med 5-0 efter vad, typ 30 min så Kallas det överlägset. 3 målet som Eto'o gjorde var ju grymt snyggt. Jisses, är detta ord som kommer från min mun? Trodde aldrig jag skulle säga de ; ) 

Dags att kolla på en ny film och dricka om min Baccardi Breezer. Nya Indiana Jones står på schemat. Sen blire lite mys i sängen ; ) 

Tjipp.

/elliz -
 

Strunt -

Jaha, 2 Afro Powerdance pass blev det denna veckan. Idag slutar jag 18 och således kan jag inte träna på 17 passet :(
Får försöka hinna med något annat i helgen kanske.
Måste säga att jag är Emma evigt tacksam för att hon också tränar, utan henne hade jag aldrig kommit iväg.

Inatt somnade jag vid 2. Låg och filosoferade om väggar. Det känns som om jag står i ett rum med en stor svart vägg framför mig. Det finns inga fönster, ingen dörr, bara en nedrans vägg. För var dag som går känns det som om jag närmar mig denna väggen. Kaboom! Rakt in i den, som om den vore osynlig. Vet inte vad jag skall ta mig till.

Varför är vänskap egentligen så krånligt? Det är inte som när man var liten och lekte i sandlådan och blev bästisar direkt. Alla fick vara med och leka. Nej, nu är det komplicerat, med skitsnack, falskhet, lögner och svek. Man blir utfryst, oroar sig för vad andra säger om dig. Varför bryr jag mig så otroligt mycket om vad andra tycker? Jag gjorde inte det innan, något har förändrats inom mig. Jag är inte samma person som jag en gång var, jag saknar den gamla Elliz.

Framför allt måste jag meddela att jag saknar Tina så mycket så det gör ont i mig. Du är min vän i vått & torrt och jag vet om att du alltid kommer finnas där för mig, så som jag finns för dig!

Nejusch vilket deprimerande inlägg. Allt blir bättre imorgon.

Tjipp.

/elliz -


Let Me Be Myself..

I guess I just got lost,
Being someone else,
I tried to kill the pain,
But nothing ever helps,
I left myself behind,
Somewhere along the way,
Hoping to come back around to find myself someday.

But lately I'm so tired of waiting for you,
To say that it's okay,
Tell me please,
Would you one time,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
And let me be myself.

Would you let me be myself?
Cause I'll never find my heart,
Behind someone else,
I'll never see the light of day,
Living in this cell,
It's time to make my way,
Into the world I knew,
And then take back all these times that I gave into you.

But lately I'm so tired of waiting for you,
To say that it's okay,
And tell me please,
Would you one time,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
And let me be myself for awhile,
If you don't mind,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
And let me be myself.

That's all I've ever wanted from this world,
Is to let me be me.

Please, would you one time,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
Let me be myself.

Please, would you one time,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
And let me be myself for awhile,
If you don't mind,
Let me be myself so I can shine,
With my own light,
And let me be myself,
Would you one time,
Oooh, let me be myself,
Let me be me

Tjipp.
/elliz -

Update

Jaha, vad har hänt sen sist då? Var ju ett tag sen jag skrev sist.
Micke & Jag hade en helt underbar vecka i Cypern, 29/9-6/10.

Vi solade & badade, till och med jag fick lite färg i slutet av veckan :)
En dag var vi ute på en Katamaran tur, den var helt fantastisk. Underbart mysigt att bara ligga på nät ovanför det klarblå vattnet o skvalpa fram :)
Vi var även ute på en snorkel tur en dag, var inne i grottor o snorklade lite och simmade runt i vattnet och tittade på fiskarna :)
Vi hyrde en buggie och körde runt lite i Agia Napa, spanade in Nissi Beach. Fick en grym (?) bränna på mina knän den dagen :P

Vi åt och drack gott varje kväll. Helt fantastisk mat har dem där nere. Vi hittade vår favoritrestauran, Los Bandidos. En mexikansk restaurang med obeskrivligt god mat och världens godaste Strawberry Margherita.

Den 4/10 var den mest underbar dagen i mitt liv. En helt vanlig dag egentligen. Bara jag & Micke, tillsammans. Det var denna dagen vi tog steget till att tillbringa resten av våra liv tillsammans.
Jag älskar dig!

Vad har hänt utöver Cypern då? Jadu, bra fråga. Vi har flyttat, det gjorde vi den 1/9. Till andra trappuppgången ;) en extremt ljus och fin lägenhet. Trivs toppenbra!

Jag har börjat träna och äta sunt. Har som mål att gå ner minst 10 kg till. Dessa 10 kg skall i alla fall klaras av på 3 månader. Så min blogg kommer handla lite om träning framöver nu, som det var tänkt från början.
Var på undersökning i Ljungby i fredags och fick en bukplastik godkänd. 3-6 månaders väntetid. Så what the fuck, kan lika väl köra hårdsatsning nu och gå ner dessa 10 kg innan bukplastiken. Drygt o gå ner i vikt efter o kanske få mer hud som hänger :P

Har haft det lite jobbigt på sistone med jobbet. Har kommit in i en fas där jag inte orkar prata i telefon längre, känner ingen glädje i det. Var nära att bryta samman idag på grund av detta. Men bara o försöka ta sig i kragen och klara sig igenom denna fasen. Har fått uppskattning från min högsta chef på Kundtjänst, vi hade ett litet möte och hon förklarade hur värdefull jag är för dem och att de absolut inte vill förlora mig. Det gjorde mig glad!

I onsdags körde jag ett BodyPump pass på 1 timme. Shit, inte tränat på typ 2 år o drar igång med ett av de jobbigaste passen som finns:P Dum jag är. Träningsvärk De Luxe i låren i typ 5 dagar. Gått över nu i alla fall :) Igår dansade jag Afrodance med Emma. Det var roligt, men svettigt! Blir samma pass imorrn. Dock fått en blåsa under foten :( Man kör ju detta passet barfota. Ajaj, Behöver ett par riktiga träningsskor. Hmm, får se över det i helgen kanske.

Nej, nu skall jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn!

Tjipp.
/elliz -



4/10
RSS 2.0