Valborg

Idag är det alltså Valborgsmässoafton! Det slog mig precis. Trodde det var imorgon:P
Slutade tidigt idag! Fick gå hem vid 13,30...Woohoo! Var asbra. Satte mig på Viskan i solen med Kim & Natta. Kim är så rund o söt nu =) Vi satt nog där i 1½ timme innan vi tog en sväng på Åhlens o spanade in babykläderna. Var också inne på Team Sportia. De har en barn-body från Elfsborg.

Nu är jag hemma. Sitter o väntar på att Stina ska sluta jobba så hon kan komma hit :) Vi ska försöka hinna med en sväng till Rusta och köpa en spalje till balkongen.
Ikväll blir det något glas vin och pastasallad på balkongen. Lugnt och städat med andra ord !

Igår fick jag hem min finfina klänning och plånbok/väska från Nelly.com


Ida Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

Plånboken får ni se en annan dag, måste ta ett kort på den först ;)


Viskan

Sitter på jobbet. Är väldigt lugnt idag! Skulle bett om prio idag kom jag på. Så otroligt underbart väder! Men har prio imorgon så får hoppas vädret håller i sig o att vi har det lugnt då också.
Har lunch nu, men snart dags att börja jobba igen, ska nog ta o gå o hämta min BonAqua Päron i kylen. Lätt bästa drycken.

I eftermiddag skall jag till Viskan och fika. Får hoppas man får plats! Alltid massa folk där. Ska prata ut med en vän och se om vi kan lösa situationen.
Viskan är lätt bästa stället i stan. Så mysigt, mycket gott och jävligt fräscht.



Helgens Bravader

Var ett tag sen nu! Förlåt! Har hänt så otroligt mycket runt omkring så  jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork.
Allt har kollapsat känns det som. Får se om jag kan och orkar plocka upp bitarna som är kvar. Mår så otroligt dåligt så det finns inte.

I alla fall, veckan med Cambridge gick överlag bra även om jag mådde pisskasst. Gick ner allt som allt 3kg så får väl vara nöjd.
I fredags efter jobbet så åkte jag & Micke till Målsryd och kollade på när hans lag spelade match. Var otroligt underbart väder! Dock drog matchen ut på tiden eftersom 2 spelare krockade med varandra och skallade varandra. De låg på marken o blödde ett tag innan de kom ambulanser o tog dem iväg. Då var jag så trött så vi åkte hemåt. Skulle ju inom Maxi och storhandla med.

I lördags hade jag fullt upp! Var ju meningen att vi skulle äta sushi men det hanns inte med.
Var på Mist och fixade mina naglar igen, tänk vad 1 månad går snabbt! Sen hann jag med en Cola på viskan med Micke & Zede innan det var dags att gå till ViVåga för att fixa håret. Blev otroligt nöjd måste jag säga. Hon var superdukig. Klippte nog ca 7-10cm på håret, men det behövdes :/ Färgen är mycket ljusare o de känns finfint.
På eftermiddagen/kvällen åkte vi upp till Jimmy&Malena för att grilla lite. Var mysigt. Älskar att vara ute när de e så fint väder. Dock har dem 3 katter, så fick värsta allergichocken när vi hade suttit inne ett par timmar, var tvungen att åka hem :( Kliade överallt o snorade som attans.

I söndags låg vi bara hemma. Var på Viskan o fikade en sväng men sen gjorde vi absolut ingenting.

Igår var det åter dags att jobba! Gick bra, fick reda på min lönehöjning och får väl erkänna att jag blev besviken, men what to do? Efter jobbet åkte vi till IKEA. Fick äntligen tag i mina förvaringslådor och klädstänger. Så idag har jag spenderat kvällen med att fixa där inne : ) Blev bra om jag får säga det själv!

Nu sitter jag här o dricker min Pepsi Max o funderar. Ska nog gå o gömma mig under täcket o aldrig komma fram igen. Så förbannat ledsen och besviken.

   
 

Cambridge Dag 3

Glömde skriva om gårdagens cambridgedag. Hände väl inget egentligen, det flöt på bra här hemma i soffan. Framåt kvällen kände jag dock suget komma. Jobbigt är det. Känner ingen direkt hunger, bara sugen. Micke gav mig en liten "morot" igår. Om jag klarar denna veckan utan att äta, så betalar han min klippning + slingning. Inte helt fel ;) Motiverade mig i alla fall ;)

Idag har jag varit hemma från jobbet igen. Känns helmysko i huvudet. Febern har börjat släppa. Känns som jag får feber toppar ibland, sen försvinner den helt. Ligger under mitt täcke och fryser :P
Hade ju en bokad tid på barnmorskemottagningen idag. Var bara o klä på sig o ge sig ut. Gick bra där. Gick även förbi ViVåga på vägen hem och bokade tid för klippning+slingning på lördag ;) Kommer nog bli grymt fint! Ska till Mist på lördag också och göra om mina naglar. Skönt! Dem e lite för långa nu känner jag. Coolt när ens egna naglar växer så :) När jag kom hem var jag helt slut. Kroppen har ingen ork. Var till och med jobbigt att duscha imorse.
Vågen visade i alla fall -2,3kg imorse. Borde kanske fortsätta 1vecka till? Men är nog för svag för det.

På lördag har Micke lovat att vi ska äta sushi. Guuud vad gott. Längtar som fan :)

Dags att lägga sig ner igen.

Cambridge - Dag 1

Igår började jag på min Cambridgekur. Har tänkt köra 6 dagar med denna för att få en kickstart och rensa ut kroppen lite.
Detta innebär att du äter 3 av deras shakes om dagen och dricker BARA vatten. 3 liter vatten måste du få i dig.
Det var jobbigare än vad jag trodde. Framåt kvällen så var jag så ynklig. Var såå hungrig så de fanns inte... Men jag lyckades ta mig förbi det och idag är en ny dag! När vågen visar -8hg redan efter ett dygn så var det ganska motiverande :)

Man får la lyxa till sin drink lite :P


Har gått o blivit sjuk med...igen! Får snespel. Gick hem igår vid 15 och kände mig febrig. O när jag kom hem, sedärja! Det var feber. Känns som bihålorna, men skall avvakta 1 dag till innan jag ringer VC. De e så griniga där så lär ju inte vilja ta emot mig om ja inte haft feber i 3 dagar minst : P
Så nu sitter jag hemma i soffan och vet inte vad jag ska göra. Såå jävla tråkigt så de finns inte. Vill ju jobba!
Som pricken över i har jag haft näsblod 3 gånger sen igårkväll. Jag mår verkligen inte bra :(
Nu ska jag lägga mig ner igen.

Baka baka liten....pizza?

I söndags fick jag  för mig att vi skulle göra egen pizza. Var så jävla sugen på pesto & Mozarella. Finns ju ingen pizzeria i stan som har en sådan pizza? dåligt!
I alla fall, vi åkte till Coop och handlade allt som kunde tänkas behövas...Blev en del :)
Stinafina kom också och hjälpte till :) Vi gjorde varsinn pizza alla 3. Blev ganska olika ;) Micke hade klart en massa kebab på sin. Stina tog lite allt möjligt. Min underbara pizza innehöll följande: pizzabotten, tomatsås, ost, skinka, ananas, het ölkorv, mozarella, pesto och pizzakrydda. Såååå goood!


 

När jag vänder på huvudet så känns det som att jag åker båt...

Vilken helg!
I fredags hade Nelly afterwork på Harrys. Meningen var som sagt att jag skulle hålla mig till Pepsi. Men blev några cider i alla fall. Jag, Stina & Cissi gick ner till Harrys runt 19. Bara vi 3 där :) Beställde in lite mat, deras otroligt goda Pasta Penne i pesto med kyckling. Mums! Blev som sagt några Niks under kvällen. Var dock aldrig full, vilket känns otroligt bra!
Var en riktigt rolig kväll får man säga! Dock uppstod en situation som jag kunde varit utan. Blev otroligt ledsen, även om jag vet att personen som gjorde detta inte menade illa mot mig, och absolut ej tycker om den personen hon valde att umgås med före mig. Men men. Klart det svider i alla fall? Jag visste baktanken med det, men det var ändå lite jobbigt.
Tack för Cissi :) Hon var så otroligt underbar & rolig. Massa fantastiskt folk på nelly måste jag säga :)
Min stinafina & micke blev alldeles för fulla dock ;) Kunde ju knappt stå rakt :P
Jag spenderade som sagt större delen av kvällen med Cissi. Vi rockade loss på dansgolvet och jag hade fantastiskt skoj där! Blev en relativt tidig hemgång, typ 00,15 eller något.

Igår var ja & Micke en sväng i Knalleland och kollade in bilar. Har dock bestämt mig för att jag vill ha en Volvo V50.
Sen gick vi hem och sov lite ;) På kvällen tog vi oss till Maxi och handlade. Var meningen att vi skulle grilla. Men det gick ju sådär. Bor mitt i stan o finns ingenstans o grilla. Så vi slängde upp engångsgrillen på balkongen. Gick inte bra :P Blev till att steka kött&kyckling istället. Stina var här igår med. Var skönt o ses o få säga vad jag tyckte om det som hände i fredags. Hon är min bästa vän och vi löser allt. Så e det :)

Idag har vi varit hos Malena och försök fixa hennes dator. Sen var vi på Coop o handlade. Blir hemmagjord pizza idag med Mozarella & Pesto. Får ladda upp ordentligt innan min Cambridgekur som börjar imorgon ;)
15kg innan sommaren är slut ? Ingen omöjlighet ;)

Dags att börja förbereda!

 
  

 

Update om Varberg -

Påskhelgen var vi i Varberg! Var helt underbart :) Mickes bror med familj var också nere!
På fredagen var vi ute på en långpromenad i solen. Vi gick till Läjet och handlade på Ankaret. Köpte med oss lite korv o bröd o smått & gott. Sen gick vi till Kohagen i Gamla Köpstad. Där är så otroligt fint!
Grillarna kickades igång och korven las på. Var riktigt mysigt att sitta där o grilla korv och dricka påskmust :)
Varberg är så otroligt otroligt vackert! Älskar att vara där.



På lördagen tog vi med oss Mickes brorssöner - Hampus & Felix för att bowla. Vi åkte till Super Bowl i Varberg. VAr grymt stort! Och vi var dem enda som var där ;) Inte så normalt att bowla klockan 12,00 en solig dag kanske? :) Var meningen att vi skulle ta en fika på stan med. Men det var så otroligt mycket folk så det gick inte. Blev att vi efter bowlingen åkte till Läjet och åt årets första glass på Tre Toppar. Var fantastiskt gott. Äter alltid blåbärs glassen :)








På söndagen tog vi en svängom till Håsten och hälsade på Cina & Daniel. Cinafina som är gravid och skall ha bebis om 3dagar nu! Såå spännande! Beräknat den 20/4.
De hade det superfint i sin lilla radhuslänga. Jättefina bejbisaker o allt: ) Blev allt lite avis ;)
VAr skoj o träffas igen. Sist var i slutet på förra sommaren!
Ska till Varberg igen på Valborg och då ska ja träffa den lille knodden med :) MYSIGT!
Längtar som attans. Varberg är mitt lugn.



Nu är det dags för AfterWork på Harrys med nelly.com. Jag ska hålla mig till Pepsi :P

Packar -

Nu var det onsdag! Snart är det långhelg :)
Igår fick jag sluta lite tidigare, var skönt! Hade så mycket agressioner inom mig som var tvugna att komma ut ut ut!
Städade hela lägenheten, tvättade och lagade mat. Riktig husdag.

Idag har jag jobbat heeela dagen. Hände inget överdrivet spännande faktiskt? Visst är kunder som direkt vid första kontakt skäller på en roliga? De e ju så att det förgyller hela min dag.
La en liten order på nelly.com idag iofs. Imorgon så visar jag vilka produkter jag beställde ; )

Imorgon jobbar jag till 17,30 men håller tummarna på att få gå lite tidigare. Kanske ta en snabbfika med Stinafina? Sen skall vi till Varberg och fira påsk. Ska bli så otroligt skönt att komma ifrån lite. Lägga allt på hyllan och bara vara. Älskar Varberg.
Skall hinna med o träffa Cina en sväng med under helgen. Hon skall ju snart ha bebis så måste träffa henne lite :)

Längtar som attans till sommaren. Åka ut med båten och bara mysa.. : )






Som Glimma värmeljus -

Ja jag säger då det :) Gjorde ett sånt där quiz på FB som skulle ta reda på vilken IKEA Pryl jag var. Gissa?
Glimma värmeljus "Du är som värmeljusen Glimma - klassisk, användbar och älskad..." Iofs, väldigt positivt ändå ;)

Igår var en produktiv dag, eller, kanske inte. Igår morse var jag på polisstaionen och gjorde en anmälan om min ring. Sen på min lunch så hämtade Stinafina mig och vi åkte in till stan. Var inne på Guldfynd och beställde en ny ring. Borde ta runt 1 vecka trodde hon, men kunde ta upp till 3? :( Usch då!
Hann även med att ringa ett samtal och den 22/4 så smäller det ; ) Guud vad spännande allt är! Längtar :)
Sen åkte vi tillbaka till NON och åt en glass på stenen i solen..Myyys!

Idag har varit en konstig dag? Har fått reda på att jag tydligen är en självisk bitch som vänder folk ryggen, krossar mina vänner och är elak. Visst ja, dålig självkänsla har jag också. Aja, känns skitskoj faktiskt att vissa människor vet saker om mig som ja inte vet själv ;) Speciellt dem som inte känner mig? Roande måste jag ju säga.

Hade nyss lunch o Stinafina var här igen och åt en glass med mig :) Sötnosen!

Nu skall jag fortsätta jobba :) Ikväll blir de till att få ut agressioner samtidigt som jag städar :)

Bust a move ? -

Jahopp, då var den fredagen över. Var extremt lyckat, men samtidigt katastrof.
Kvällen började på Bowling Cafét som ligger i Boråshallen. Vi var 16 personer från NetonNet som skulle spela och jag hade bokat 4 banor i 2 timmar. Det var grymt roligt. Dock gick det som vanligt inte så bra för mig, men fick in 2 strikes iaf.
Vi var i alla fall där i 2 timmar och spelade, under denna tid hände det väldigt mkt får man väl säga.
Stinafina kom en sväng också. Hon smälte in bra med mitt jobb, skönt det!
Efter bowlingen så tog vi vårt pickopack o gick till Viskan. Usch, det var en dum idé. Blev bjuden på 2 drinkar där o visste inte alls hur jag skulle klara de här. Men men, de gick ju bra i slutändan, eller ja, de kom ner i alla fall.
Vi satt där o snacka lite skit o sen kom vi fram till att vi skulle gå till Harrys. Jag som inte ens hade planerat utgång?! Suck. Aja, sagt o gjort så gick vi dit. Blev dock inget shäjkande på rumpan, utan vi satt på ovanvåningen o drack en massa alkohol istället :P ännu sämre för mig.
Tog runt 100 bilder denna kväll och ni finner dem här:

Del I & Del II
Jag är som ni ser väldigt ego så hälften av alla bilder är ju på mig? Tillsammans med andra såklart ;) 
Finns även en film på René som shäjkar loss. Bust a move liksom ;)
Var väldigt nöjd med mig själv igår faktiskt, alltså, utseendemässigt. Blev
Pochahontas o blev kallad de hela kvällen ;) Väldans sött.
Under kvällens gång så hände dessvärre det som inte får hända. Jag sitter o pratar med Jerry och samtidigt snurrar ja lite på min förlovningsring, så som ja brukar göra. Jag känner hur ringen glider av mitt finger. Skriker till och lägger mig ner på knä och börjar leta. Hittar den inte. Känner hur tårarna kommer och sitter och hyperventilerar. Blir livrädd och bryter ihop. Fy fan ! Alla letar efter min jävla ring..Men den är borta :(
Micke fick komma ner till Harrys o ta mig hem, mådde så jävla dåligt.
Denna ring är en del av mig, det gör så ont att vara utan den.
Var på Harrys innan idag och försökte hitta den, men den finns inte. Så det blir att göra en polisanmälan på måndag och sen ner till Guldfynd o beställa en ny...Suck!
Nu ska jag deppa lite till. Stinafina kom precis. Vi ska ät kåv med bröd ;)

Bowling -

Yes! Back at work! Fantastico! Känns bra o vara tillbaka. Igår var jag dock helt slut så visste inte vad jag skulle ta mig till. Magsjuka tar på krafterna.
Igår fikade jag även med Stinafina på Tant Grön. Var myysigt. Åt en varm mozarellamacka. Mums! Är såå förundrad över hur underbar Stinis är :) Fantastiskt människa!
Sen gick jag hem till min man och spelade lite TV spel och lagade mat :) blev zucchinipasta. sååå gott!

Idag har jag varit på VC, mitt öga gör apont. Det e rött o svider och jag ser lite suddigt. Känns jättejobbigt :( De fann dock ingen infektion men sa att det är irriterat. så ska se om de går över annars ska ja tillbaka. Skulle även köpa någon form av tår-grejs på apoteket för o vätska det. Gråter jag för lite eller? :P Inte varit något Grey's anatomy på sistone. illa!

Idag ska vi bowla med jobbet. Kommer bli grymt skoj tror jag : ) Kommer nog gå lika dåligt som de brukar, men man har ju skoj iaf ;)


Nej! Dags att fortsätta jobba :) Nu började solen komma fram med. hoppas på glass sen kanske? :)

Organisering -

Ja, de gick ju då inte riktigt som planerat. Gick upp vid 7 imorses, började göra mig ordning osv. Pussade Micke hejdå och gick. Satte mig på cykeln o gav mig iväg. Nere i stan upptäcker jag att de här går inte. Bara o vända hem igen. jag var INTE frisk än. Ringde BG och förklarade, var inte alls roligt :( Ville så gärna jobba idag.
Tog 2 Imodium och la mig på soffan. Somnade lite och sen har ja kollat på One Tree Hill och Gossip Girl idag. Hata IPRED !
Till saken, nu mår jag i alla fall bättre igen så imorgon är det givet jobb :)

Har varit väldigt rastlös idag så började riva ut alla jackor, skor, lakan o handdukar från garderoberna i hallen. La undan våra vinterjackor o hoppas på att vintern inte kommer tillbaka. Hängde tillrätta alla våra vårjackor och trenchcoats. Blev så prydligt så. Vek om alla lakan o handdukar o radade upp så fint så fint.
Slängde ett par skor, ja ni hörde rätt ! Det gjorde faktiskt lite ont i själen, men dem var ju sönder i klacken så inte så mycket att göra :( Radade upp alla Mickes skor i hallen och kan faktiskt räkna det till att han har 12 par skor. Så det så! Då har jag faktiskt bara 26 par fler än han. Inte så farligt ju :)

Ikväll skall Stinafina vara en raring och köra oss till Willys så vi kan storhandla lite mat. Ska inom Rusta med och köpa förvaringsbackar så jag kan organisera min garderob ikväll när Micke tittar på fotboll.
Behöver ju inte ha alla tjockiströjor framme nu när våren äntligen kommit. Wiiiie : )

Cruise -

Usch vad illa! Har glömt blogga om kryssen! I alla fall, den 12-13e mars så var vi på Monday Bar Spring Break Cruise.
Denna kryssning var extra speciell eftersom Armin van Buuren skulle spela! Jag var i extas och hade väntat på kryssen hur länge som helst!
Emma var med vilket var otroligt skoj! Vi var inte lika många denna gången, men det var skönt faktiskt. Min systers pojkvän Johan var också med... :)
Det var många bra som spelade denna gången faktiskt ! Fastnade för Sophie Sugar. Hon var grym :) Emma och jag stod typ längst fram när hon lira o bara hoppade loss :)
Första kvällen var asbra. Hade så otroligt grymt roligt så de finns inte!


Emma & Jag sprang runt hela båten och hade skoj. Vår hytt låg på däck 9, vi var alltså högst upp i båten. Skoj! Vi sprang ner för o träffa Tobbe & Ulle o av någon anledning hamnar vi i en helt annan hytt? O vem sitter där inne? Jo Tefy! Mitt ex Peters vän. Haha, det var ett roligt sammanträffande måste man ju faktiskt säga.
I vilket fall som, allt var asbra. Var grymt taggad till att se Armin vid 01. Emma och jag var på plats ganska tidigt för att kunna stå så långt fram som möjligt. Tyvärr tänkte nog alla andra samma sak? Vi stod typ längst fram, men när klockan närmade sig började också trycket. Folk knuffades och tryckte på. Var riktigt obehagligt. Vi ställde oss på sidan en stund och jag fick i alla fall en glimt av Armin
och ett kort =) Dock väldigt suddigt :/ Vi försökte oss ner på golvet igen men det var ju kört. Tyvärr får jag panikattacker i sådana ögonblick och bara sprang därifrån. Upp till

vår hytt och rakt in i Mickes famn. Hyperventilerade oh grät, kunde knappt andas. Så det blev inget mer Armin för mig. Micke bäddade ner mig i sängen och jag somnade.
Sådan jävla ångest för det!! Det var ju därför jag var där :( Men men, Vi har bestämt att vi skall försöka se Armin någonstans i Europa i sommar. Hoppas vi kan det!
På morgonen sen så tog vi på oss badkläder o gick o bada och basta. Underbart! Resterande dagen är som en dimma, var inte riktigt igång så hade inte skoj alls :(
Överlag var det ändå en bra kryss, Emma hade skoj o det var huvudsaken!



RSS 2.0