Butterfly..

Förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera, men det finns en anledning!
I tisdags fick jag gå hem från jobbet redan halv tolv. Mådde så otroligt dåligt. Extremt ont i halsen o kunde knappt svälja. Huvudvärk och förkyld. Var inte alls roligt :( Därför jag inte bloggat. Var hemma till och med torsdag. När jag försökte läsa längre texter eller liknande så flöt orden ihop, kunde inte fokusera på någontin. Men nu mår jag i alla fall bättre! Inte helt frisk än, men kan åtminstone läsa ordentligt ;)




När Mick kom hem i tisdags hade han med sig superfina blommor till mig. En söt liten sommarbukett med rosa & lila blommor. Min stjärna är han :)


Igår fredag var jag i alla fall och jobbade igen. Var kul att vara tillbaka, men mådde inte alls bra :( Fick gå hem tidigare så gick redan vid 15. Ville vila upp mig inför idag.
Idag är det då NetonNets Challenge. Kommer bli superskoj tror jag. Vi börjar på högskolan vid 9 för att ha en "företagsbaserad" del. Vi håller på där till 14. Då blir det uppehåll i 4 timmar. Under denna tid ska jag & Emelié och Tess gå och fika :) Sen blir de te att göra sig iordning.
Klockan 18 skall vi samlas utanför Grand vid Bar-B-Q. Sedan fortsätter festen  fram till 02,30 på Grand på 3e våningen. Kommer bli skoj :)



Under tiden jag var hemma hann jag i alla fall få klart mitt andra fotoalbum. Detta album kommer innehålla bilder på Nära & kära. Vänskap och kärlek.






Nej, nu e det dags att göra sig iordning de sista för snart kommer Tess! Ha en toppen dag :)

Beautiful

Jag vet att jag uppdaterat dåligt o lovar att uppdatera ikväll.
Nu vill jag bara dela med mig av en underbar låt. Denna låt väcker mig varje morgon, och rent instinktivt borde man kanske tycka illa om den då? Men jag älskar den.

I think I might have a serious shoppingaddiction...

Dagen har varit helt fantastisk faktiskt. Solen skiner och man har kunnat gå utan jacka.
Vaknade inte förrän 11..Stina ringde och vi bestämde oss för att träffas för lunch vid 12 på Viskan. Jisses vad varmt säger jag bara. Åt lite kyckling me ris o currysås. Var gott :) Cissisöt var också med!

Efter lunchen gick jag en snabbis inne på Åhlens, köpte bodyscrub tills torsdag. Tog en sväng på Cassels och Indiska med. På Indiska hittade jag en superfin randig topp som jag var tvungen att inhandla.
Sprang sen hem en snabbis och fick finfrämmat. En vän som behövde prata lite, och underbar som jag är så avbröt jag min shoppingrunda för att ställa upp ;)

Vid halv tre drog jag ner till Mist och fick mina naglar fixade. Idag bytte vi material, har kört med Akryll innan då jag varit väldigt skeptisk mot gele. Men idag gav vi det en chans och jag måste säga att det är mycket snyggar
e! Hoppas nu bara dem håller lika bra :)
Köpte också 2 ögonskuggor där, dem är otroligt fina och håller så fantastiskt bra! Dem är inte direkt superbilliga, men värda varenda krona!
 



Efter Mist fortsatte jag med min shopping. Inne på JC köpte jag 2 baslinnen, ett vitt och ett gult. Alltid bra att ha och det är super kvalité till ett bra pris.
Gick vidare mot Lindex, Wihite & Kappahl, men hittade absolut ingenting. Skulle varit de där Jeans legginsen på White då, men orkade inte prova dem.
På Gina hittade jag en tunika och leggins, men tyckte inte de satt bra så skippade det. Ångrar nog mig lite om tunikan dock så ska nog ta o prova den en annan dag igen ;)
På H&M hittar man ju alltid något. Köpte ett par leggins där, svarta med lite "lack"utseende. Hittade även ett par vita tygskor som jag letat efter aplänge, schampoo&Balsam samt ett par assnygga jeansskjorts. Jag är sååå nöjd med dem.

Runt 17 mötte jag upp Micke och åkte till Knalleland. Inhandlade lite hyllor till källaren. Då fick jag också mina otroligt snygga solglasögon från d.brand. Dem är ascoola. Söta Ems kommer ha likadana ;) Kommer från nelly.se och kostar 399kronor :)



Hi, My name is Elizabeth and I'm a shopoholic.


Underbara ledighet

Ja jag säger då det! Helt underbart att vara långledig, o e ledig imorgon med! Ingen söndagsångest! Inte för att jag brukar ha det, men ändå ; )

Vilken fantastisk helg det varit. Som vanligt. Var på marknaden en sväng igår och sen fikade jag med Tess & Emelié. Lördagens eftermiddag var otroligt fantastisk. Lugn och skön inför den kommande kvällen.

Igårkväll var det alltså fest hos Tessie. Kom hem o gjorde mig iordning, Jerry fick vänta lite på mig :P E ju tjej = inte överdrivet snabb. Jag skulle åka med honom till Tess :)
Blev riktigt bra igår, smink, kläder och hår. Har haft bra hårddagar på sistone. Inte helt fel :P
Emelié kom förbi här och plattade sitt hår, sen drog jag, Ems & Jerry för att hämta Janne. Sen tog vi en korv på Statoil innan vi åkte upp till Tessie. Var en supertrevlig kväll. René och hans bästis Christofer kom sen också. Trevliga pojkar! Hann med att ha vettiga samtal med både Janne & Jerry. Det var skönt.

Runt 12 drog vi ner till stan för att åka till Harrys. Tråkiga Jerry åkte dock hem. BU för det säger vi bara.
Men vi andra kom in på Harrys förvånansvärt snabbt. Träffade Mackan i trappan precis när vi kom. Mackan är Johannes bror och bor i Stockholm. Han brukar vara med på kryssningarna. Supertrevlig pojke så det var skoj.
Den blev det så klart lite röj på dansgolvet. Jag bjöd tjejerna på Hot Shot, ngt dem inte druckit innan vilket är oförståeligt för mig. Det e ju så jävla gott, vilket dem också tyckte ;)
Mer röj på dansgolvet efter det! Jag och Micke drog dock hem redan lite efter 1. Tess & Ems hittade ju varsin pojk så kände ingen anledning att vara kvar.
Väl hemma slog fyllan till. La mig i sängen och hela rummet och taket snurrade. Helmysko.

Idag har varit en lugn och skön dag. Vi har röjt i källaren så nu kommer vi äntligen in där. Woohoo! Nu skall vi bara till IKEA för att köpa hyllor också.

Nu är det snart dags att gå o nana, så ni får ha det så bra. Bilderna finner ni på
FB. 

Överraskande gårddag...

Igår var en överraskande dag. Hände något jag inte förväntat mig, men positivt såklart!
Var ju ledig igår, hände verkligen ingenting! Åt lunch med Micke på Viskan, dock var han tvungen att gå tillbaka till jobbet :( Efter det gick jag hem och började kolla igenom lite serier, ligger back känns det som :P

Jag tog också tag i ett problem som varit den senaste månaden. Min och Stinas relation. Jag har aldrig slutat tycka om denna flicka, bara inte gillat det hon gjort. Efter att vi pratat ut så sa hon att hon förstod hur jag kände, så det var skönt.
Så även om det inte känns helt 100 än, så är det ett steg på vägen. Babysteps tillbaka till vår vänskap. Jag saknar henne.
På eftermiddagen / kvällen övertalade jag Tess att ta en spontanfika med mig. Var väl inte särskilt svårt iofs ;) Hon körde i ilfart till stan för att möta upp mig på Viskan. Alltid mysigt! Drack en latte o snackade skit. Planerade in att vi ska dra på en road trip neråt Skåneland(hemåt) i sommar på vår semester. Över typ 2-3 dagar bara. Kommer bli grymt roligt.

Sen gick jag hem, men kände mig inte alls på humör för att bara ligga i soffan! Var så extremt rastlös.
Frågade därför Stina vad hon gjorde, hon hade också lite tråkigt, så jag föreslog att vi kunde ses och ta en sväng förbi Jannes fest o träffa lite folk. Hon var på direkt och 20 min senare hämtade hon upp mig.
Vi åkte dit, kände mig dock lite off :P Kände inte så många som jag trodde, och är extremt blyg i nya sällskap om jag är nykter...Så de blev lite dumt :(
Men Janne var ju där, Drotz, René, Jerry. Så det var ju några pärlor som jag kände!
Stina och jag placerade oss dock i soffan och snackade. Var otroligt skönt att bara få prata om allt som hänt.
Efter de där så drog vi oss till McD i stan så jag kunde få en cheeseburgare. Mums!

Sen åkte jag hem och gick o la mig. Somnade skönt med Mickes armar om mig. Underbart.

Idag är en fullspäckad dag och ikväll e det fest hos Tess. Woohoo! Bloggar nog senare. C Ya!

Untouched



I go ooh ooh, you go ah ah
lalalalalalalala

I can't lie lie lie lie lie lie
I wanna wanna wanna get get get what I want
Don't stop
Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence
Cause right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you


Untouched
And I need you so much

See you, breathe you, I want to be you
Alalalala alalalala
You can take take take take take time time
To live live the way you gotta gotta live your life
Give me give me give me all of you you
Don't be scared
I'll see you through the loneliness of one more more more
Don't even think about what's right or wrong, wrong or right
'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be so even if the world falls down today
You've still got me to hold you up up
And I will never let you down (down)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched, untouched, untouched
Alalalala alalalala
Untouched
Alalalala alalalala

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched

Dressed for success ?

Då var man klar och iordninggjord för att gå på bio med tjejerna! Ska bli grymt mysigt och trevligt :) Hoppas nu bara filmen är bra!



Idag fick det bli shorts och leggins. Ska försöka gå in mina nya skor. Klackar är inte för mig, men köpte mig ett par kilklackar på typ 7 cm eller något som borde vara enklare att gå i. Vi märker väl om jag bryter benen!
Är dock lite stolt över mig själv. Idag kommer inget klädesplagg från Nelly. Om man inte räknar trosorna dvs :P


Snart kommer Ems & Tess. Woohooo!

Hungry eyes...

Kollade på Dirty Dancing förra veckan och kom fram till hur mycket jag älskar denna låten. Texten e så jävla bra!

I've been meaning to tell you
I've got this feelin' that won't subside
I look at you and I fantasize
You're mine tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I

I wanna hold you so hear me out
I wanna show you what love's all about
Darlin' tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise

I need you to see
This love was meant to be

[SOLO]

I've got hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise
With my hungry eyes
I need...
Hungry eyes
Now I've got you in my sights
With my hungry eyes

Time of my life..

Vilken otroligt underbar dag det var igår! Men först måste jag säga att klänningen från Nelly får åka tillbaka. Den passade inte :( Blev skitledsen, men men.

I alla fall. Dagen igår var fantastiskt. Från början till slut så var det underbart. Kollade på Sex & The City filmen igår. Drömmer om en sådan garderob. Den filmen är såå bra :) Var underbara 2 timmar i alla fall. Får ju orgasm av deras skor liksom.. ;)

Tess skulle kommit in till stan vid 14, men hon var lite seg så hon kom inte förrän 17. Emelie kom ungefär samtidigt. Vi gjorde klart de sista på vår pastasallad som blev asgod. Johanna kom runt 18 och vi satte oss ner för att äta. Pastasallad, tzatsiki, vitlöksbröd och vitt vin. Underbart!
Efter maten gjorde vi oss iordning och måste säga att jag blev nöjd med mig själv :)

De första partygästerna kom runt 19, vilka var Jerry & hans kusin Andreas. Resten av folket droppade in under kvällen.
Vi spelade lite Guitar Hero, sjöng lite singstar och spelade Jag Har Aldrig. Var en otroligt lyckad kväll och jag hade så förbannat roligt! Tess & Emelie är så jävla roliga o umgås med. O Johanna är ju fantastiskt.
Jerrys kusin Andreas var en riktigt trevlig prick måste jag säga. Kul att träffa nya människor!
Dock är ingen fest fulländad utan min Cola, och han dök upp senare under kvällen! Woohoo!

Runt tolvtiden eller så så drog vi vidare ner till Harrys. De 2 sista gångerna jag varit där har jag haft grymt roligt. Så Skönt. Antar att det beror på sällskapet ?
Efter Harrys skulle vi köpa nattamat, men McD var stängt. Dock hamnade Jerry i lite trubbel där, Tess syster Hannah fick en lavett av en kille o de såg ju Jerry som flög i taket. Lyckades dock lugna ner honom efter många om och med. Tog nog 40minuter innan han var lugnare. But I did it!
Var hemma i lägenheten runt 04,00. Då stod Tobbe, Zede & Micke o spelade Guitar Hero på högsta volym :P Lät lite ostämt ;) Käkade lite pastasallad o gick o la mig. Somnade efter 05,00 och då var det ljust ute igen.

Idag vaknade jag första gången runt 8,30 och såg både Micke & Tobbe sittandes i soffan, sovande och med vidöppna munnar. Hade varit lite roligt o göra ngt mot dem där ;) Men ja gick o la mig igen :P
Sen vaknade jag igen runt 11 då Jerry ringde o väckte mig :P

Visst ja, vi fick Guitar Hero Metallica igår. Inte spelat de än, men ska nog ta o testa på det nu.

Ikväll blire bio med Emelié och Tess. Vi ska se State of Play. Hoppas den är bra!
För bilder från igår, se facebook






Den blev min!

Jag är sååå lycklig! Här har jag gått o deppat för att min klänning tog slut, men idag fick de in fler och jag är världens lyckligaste! Nedan rosa kreation skall bäras imorgon. Kommer vara sötast på festen ;)

Sawy Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM

Fotomani

Jag är nog besatt av att ta kort. Min kamera har gått sönder och måste skickas in på lagning. Hur skall jag överleva 3 veckor utan kamera? :( Kommer ju gå under. Nästan bud på att köpa ny?

Ja, sådan här såg jag då ut igår! :)


Och såhär ser jag ut idag.

Intressant, eller hur? ;) Dags att fortsätta jobba nu! Precis haft lunch och ätit en underbart god måltid, med en glass som pricken över i.
Nu skall ja o Tess jobba med Onlineprojektet.
Ha de toppen!

Ingen händelserik dag..

Guud vilken seg dag detta varit! Det har verkligen inte hänt något alls av intresse egentligen.
Jobbet gick väldigt segt idag. Känner mig friskare men e apförkyld o helt slut i kroppen, så det gick sådär. Sen var hela vår Norska kundtjänstavdelning borta idag så vi fick ta deras mail och samtal. Mail e la OK , men norska samtal e fan inte lätt. Dem anstränger sig inte för att göra sig förstådda.
Men men, jag klarade nog mina mål i alla fall, tror jag :P Inte riktigt på G där längre.

Har pratat lite med Robin idag med, de var skoj! Väldigt länge sen, vi var ju så tighta innan. Aja, han kommer i alla fall o sommarjobbar på NetonNet. Gryyymt!

Har varit ute och prmenixat lite också ikväll, det var lätt höjdpunkten på dagen.

Nu ska jag ta hand om min sjuklling till man.
Längtar som attans till onsdag!

Sov gott så hörs vi imorgon!

Kräm

Jag har börjat lyssna på Kent igen. Det är praktiskt taget den enda svenska gruppen jag faktiskt gillar. Deras låtar är helt fantastiska.

Deras absolut bästa låg måste nog vara Kräm, eller Gravitation...eller Utan dina andetag! Det är ju så svårt att vääälja!
Ni får i alla fall hålla tillgodo med Kräm. Texten är grymt passande.. ;)

Myskväll

Nu var duschen avklarad! Underbart att vara nydsuchad, krypa i myskläderna och sätta sig under duntäcket. Har småtittat på Ronja Rövardotter. Visst är den filmen helt underbar?
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och ta upp min nya bok, smaska på den nya Chilichokladen och dricka pepsi. Perfekt avslut på en perfekt helg.

Sov gott!


Grill & eurovisionkväll

Igår var en riktig toppenkväll! Jonas plockade upp mig & Micke runt halv sex för att vi skulle åka med honom till Sexdrega.
Väl ute så presenterades vi för Mikaela & Jocke, samt deras dotter Olivia. Supertrevliga och en supersöt dotter :)
Vi snackade lite och sen startades grillen igång. Blev extremt gott och massor med mat. Kyckling, kött, korv, potatissallad, potatisgratäng, sallad, bröd, tzatsiki. You name it! Blev proppmätt och väldigt nöjd :P
Efter grillningen åkte såklart Guitar Hero fram. Jag kickade Mickes ass, men däremot så utklassade Jocke mig. Det var mindre roligt :(
Vid 21 slog vi över till Eurovision. Jonas plockade fram papper och penna och började förbereda då vi tydligen skulle poängsätta alla bidrag. Var riktigt roligt faktiskt. Jag hejjade på Island, men Norge vann. Jag tyckte inte den låten var bäst dock.
Drack kanske 1glas vin för mycket eller så, men hade så jävla roligt så det var det värt!
Johanna är en helt underbar människa måste jag säga. Har grymt roligt tillsammans.
Somnade någon gång runt 03,45 efter jag lyckats få Micke i säng och hans värsta fyllesnarkningar hade slutat :P Vi var rejält dragna allihop!
För bilder, se här.




Idag har jag varit grymt bakfull. Mår som man förtjänar helt enkelt. Men det var det värt!
Tess lyckades övertala mig att komma ner till Viskan för o fika med henne & Emelié, så där har jag suttit ett par timmar tror jag. Vi planerade onsdagens bravader som kommer bli asroligt! Brännbollen är i alla fall inställd. Vi ska dra igång bästa festen i alla fall : )

Ha det toppen, nu skall jag in i duschen!


the car

Sicken underbar lördag ! Sov länge, ända tills klockan 10 :) Sen var det dags att göra sig iordning för att åka ut på äventyr! Idag hade vi ju bestämt att vi skulle spana in lite bilar :) Vi började på Toveks i Knalleland, det fanns en del, men inget superintressant. Audi A4 är ju grym, men liiiite för dyr kanske. Sen sprang vi in en snabbis på systemet och köpte förfriskningar till kvällen.
Åkte vidare mot Ford, där jag faktiskt fastnade för den nya Ford Mondeo. De hade en fin svart pärla där. Sist men inte minst åkte vi till Volvo på Hulta. Jag höll tummarna för att min bil skulle finnas där inne. Och det gjorde den! Precis i det utförande som vi vill ha den! Underbara Volvo V50 Momentum, Flexifuel. Splitterny & vit. Så fantastisk! Den talade till oss kan man ju säga. Så nu återstår bara att boka möte på banken, och sen blir den förhoppningsvis vår!




Efter att vi funnit vår bil tog vi oss en sväng igenom Brämhult. Micke ville visa mig området, för det är här han vill bo i framtiden.
Jag blev helt tårögd. Det är otroligt vackert där. Känns som en liten by, inte alls långt ifrån stan. Massa grönområden och fina hus. Jag kan se våra barn växa upp där. Jag insåg att mitt & Mickes liv kommer bli perfekt och för alltid. Jag älskar honom så.

Snart ska vi till sjukhuset o hälsa på Fredrik. Sen blir det ut till Sexdrega för kvällens bravader. Vi skall grilla och dricka vin med Jonas & Johanna. Supermys! Kommer bilder från vår underbara kväll imorgon :)
Ha en underbar lördag allesamman!

Btw, om någon vet hur jag exporterar gamla blogginlägg till en ny hemsida, hojta till!

In and out of love...

För er som inte visste så har jag ju en crush i Armin van Buuren. Det grämer mig fortfarande som fan att jag missade han på senaste kryssen. Får ju ont i magen bara av tanken!

Idag ville jag dela med mig av en annan helt underbar låt :) Enjoy!


feeling sicko

Det e la det minsta man kan säga! Har haft småont i halsen i över 1 vecka och varit snuvig, men nu har det nog smällt till hårdare. Gör apaont när jag sväljer o känner mig småfebrig ? Sitter på jobbet och knarkar Ipren och halstabletter! I SHALL NOT BE SICK! Hoppas på att man e frisk tills måndag iaf så de inte blir värre. Vill inte ha halsfluss :(

Ikväll skall jag i alla fall unna mig ett glas vin på Viskan och ngt gott att äta tror jag. Hmm, får fundera på den där.
Tess och jag skall gå dit. Som vanligt? Blir nog 3e gången denna veckan :P
Micke ska iväg på match i Målsryd så jag får la passa på :)

Förrästen så e han nog klar med min sida snart. Den kommer bli gryyymt snygg.

Jag känner mig förbannat glad faktiskt. Otroligt skön känsla. Fuck everyone else.

And it caught my eye..

Äntligen! Efter månader av letande har jag äntligen funnit The One. Det är en underbar känsla!
Den är lång, röd, och helt..helt underbar! Jag talar såklart om min vår / sommarjacka. Den blev hemklickad på ett par sekunder.
I'm in love.

Estelle Jacket SEK 669, Koola Anna - NELLY.COM

Min underbara man..

Jag måste bara säga att jag har världens bästa sambo :)
Det finns verkligen ingen som honom.
Igår kväll efter vi kom hem så satte han sig vid sin dator för att fixa till min nya blogg/fotosida. (det är ju det elliz.se skall bli) Han satt kvar där till 03,15 inatt. E han inte för söt? :)
min nya sida kommer i alla fall bli asgrym. Skönt o slippa ha bloggen på ett ställe, o foton på ett annat :)

Just nu sitter jag i repan på jobbet. Väldans lugnt. Börjar känna mig lite hungrig dock.. :/
Idag ska ja fika med Tessie igen :) Snacka ännu mer skit. Sååå trevligt!

Ha de toppen :)

Jag har aldrig...

Okej, än en gång ber jag om ursäkt! Mitt bloggande går verkligen i vågor! Men nu ska jag försöka. Guuud vad jag önskar mig en minipc, en sådan liten rosa sak :)

Helgen har i alla fall varit underbar! Fy attans vad skoj jag har haft :) Lördagen började med en liten sväng på stan med Tess. Den var inte överdrivet lång, men de blev en fika på Viskan o ett par leggins på Åhlens. Naaajs!

Sen bar de av hemåt igen. Mysa lite med mannen min innan kvällens bravader skulle dra igång. Alltid trevligt ;)
Gjorde mig iordning och usch vilka problem jag hade att välja kläder. Blev inte klänningen från Nelly i alla fall. När jag väl hade bestämt mig för att behålla den så såg jag att den var sönder i underkjolen. Drygt. Så de blev en svart jeanskjol med ett svart halterneck linne. Blev fint det också :) Var ack så nöjd med mitt utseende ;)
Lyckades övertala söt-Johanna att komma in till stan ;) Så hon kom hit och vi åkte till Hedvigsborg där Tess "bor". Gästerna kom innan värden ;)
Förfesten var grymt rolig. Riktigt länge sen en fest jag varit på var så skoj. Underbara människor.
Efter ett tag kom en "kortlek" fram och leken " Jag har aldrig" satte igång.. Usch vad full jag blev. Leken bestod till större del av sexfrågor... o då fick ja dricka en del :/
Men som sagt, var asroligt!

Runt tolv tog vi våra lurviga ner till stan och gick till Harrys! SÅÅÅ ROLIGT! Uppstod en mindre roligt grej, men skakade av mig det och gick vidare. tess fick för sig att vi skulle leka miss wet t-shirt eller ngt för hon hällde halva sitt glas vatten över mina bröst :P haha, hon fick igen genom att få HELA mitt glas över sig ;)

Vid tvåtiden bar det neråt mot McD för en cheeseburgare. Det var jag, tess & Cola. Haha, McD har aldrig varit så gott.
Sen bar de av hemåt till sängen. Asskönt o få krypa ner.

Söndagen spenderades i soffan tittandes på serier. Hade en del att ta igen ;) Lugnt & mysigt.

Nu är det åter en jobbvecka. Idag fick jag gå hem redan vid 11. Woohoo! Asskönt. Kollade på Grease och myste i soffan :) Inte helt fel en tisdag.
Har även varit på Viskan en sväng nu på kvällen med Tess & emelié. Riktigt mysigt. 2 riktigt trevliga pärlor det där :)

Jobbar 5 dagar till innan jag är långledig. Ska bli asskönt.

Nejdu, nu e de dags att ställa ifrån sig den här dumburken. Vill ni se bilder från i lördags så spana in på facebook.

ego girl
Jag & Johanna

Jag&Gustav

Yet another day..

Jahapp, då hade denna arbetsveckan passerat också! Vi har haft det lugnt som vanligt, men veckar har ändå gått snabbt. Suttit en del på Follow Up, såå otroligt roligt. Trivs så bra med pojkarna där nere!

Har hunnit med träning också, promenad, afrodance och crosstrainer. Samt en del bastande. Alltid mysigt. Man är såå avslappnad när man kommer där ifrån  samt på otroligt bra humör:) Undrar varför?

Jag har sådan nedrans beslutsångest. Imorgon e de fest hos Tess o vi ska ut o shäjka rumporna våra. Min nya klänning har jag  precis provat. Den e riktigt urringad, samt för lång? Hur går den kombon ihop? så vetifan om ja ska behålla den eller inte. Nu har ja dock kommit på hur jag gör urringningen snyggare samt kortar den. Så kanske kanske...Ni får se imorgon iaf :P
Tess kommer in te stan en sväng o ska ge mig smakråd... :) Sicken pärla! Taaack! 
Frågan e dock, hur skall jag ha mitt hår?!

Denna veckan har också något hemskt hänt för en person i min familj. Min kusin har förlorat sitt barn. Hon hade 5 veckor kvar av sin graviditet. Jag förstår inte hur sådant kan hända. Livet är så orättvist!
Virre, vi tänker på dig!
Blir
tårögd bara jag tänker på det.

Nu ska jag fortsätta kolla på hockey! HEJA SVERIGE!


Förrästen Fia som undrade om mitt gröna linne, jag hittade faktiskt det på LaRedoute! Riktigt somrigt :)


nelly.com

Okej, jag vet. Jag har ett sjukligt behov av kläder och skor. Speciellt klänningar!
Surfade in på nelly.com och hittade 2 otroligt söta kreationer. Var tvungen att klicka hem dem ;)

Lollita Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM


Volang Long Shirt SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Har även klickat hem en festklänning som kommer med personligt bud idag ;) Men den får ni se imorgon! I will look fierce!  Kan lova att du inte vill missa det ; )

Afro Powerdance

Igår var jag och tränade för första gången på huuur länge som helst. Sist jag tränade var innan operationen i januari. Skadat länge sen. Men o andra sidan var jag först sjukskriven i 6 veckor sen har ja typ varit konstant förkyld :(
Det var i alla fall skönt att röra på sig lite. Var extremt trött efter, men kroppen kändes skön och avslappnad.

Efter träningen tog jag en sväng till Brassan och kollade på Barca ett tag. Åt Skaldjurspasta och fick apont i magen så fick gå hem:( Men Barca vann i 93e minuten! WOOHOOO! Forza Barca!

Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet faktiskt. Suttit med Follow Up hela dagen. Mycket roligt :)
Efter jobbet skall jag fika med Tess en sväng, sen ska jag ta min rumpa till Onyx igen. Varför sluta när man kommit igång? :P

Hörs senare!

Eyes of my beloved

Jag har tänkt på en sak. Många människor säger en del saker, men egentligen menar / känner dem något helt annat. Vissa är som en öppen bok, man kan se rakt igenom dem.
Men sen finns det dem få personerna som talar med sina ögon. Jag älskar detta.
Att kunna se in i en persons ögon och se vad denna person känner. Det är så otroligt kraftfullt.
Senast idag såg jag en person som talar med sina ögon. Personen säger något helt annat, men det räcker med en blick så vet jag vad som försigår.
Jag tror att jag talar med mina ögon i vissa fall. Dem är väldigt avslöjande. They give it all away.
Jag kan inte ljuga tex. Det är helt omöjligt.

Måste även dela med mig med ett av mina absoluta favort kärleksbrev. Den är lite svår att ta sig igenom, men snälla, läs! Det är det värt.


Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved.
Now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all.
Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits.
Yes, unhappily it must be so, You will be the more contained since you know my fidelity to you.
No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves. And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection?
My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once.
Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together.
Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours

Underbara tisdag


Ja, vad ska man säga! Är ett tag sen jag skrev så får väl köra en snabbis update.
I söndags fick dem äntligen upp namnet på båten. Så nu står de så fint Molly Varberg på skönheten! Längtar tills i sommar, komma ut på havet igen!

I måndags var jag och käkade lunch med Tessi :) Denna gången fick hon bestämma så det blev en sväng till Thai Silk. Är inte alls förtjust i deras mat, men eftersom hon följer med mig till Eest lite då och då medan ja trycker i mig sushi :P




Efter jobbet tog vi oss även en sväng till Viskan. Meningen var ju att jag skulle gått på fotbollen. Men hade sådan extrem mensvärk så fick lägga det på is :( Tråkigt, ville se den matchen. Elfsborg krossade ju IFK iaf ;)
Fikan på Viskan var mysig. Åt en chokladkaka och drack en latte. Snackade massa skit och hade skoj :)



Igår var en underbar dag! Kom till jobbet fullt påklädd för ja frös så jävla mycket i måndags. Vi hade inte alls mycket att göra igår så jag fick gå hem redan vid 12,30. Woohoo! sprang hem och städade lägenheten så den var fin tills Micke kom hem. Sen ringde Jerry och vi tog en fika på Tant Grön. Satt nog där i över 2 timmar och snackade strunt. Var riktigt roligt faktiskt :) Måste dock lära mig säga hans efternamn, jobbigt när man inte säger R, blir så fult :P
Igår kväll fick jag även ut och gick en bra sväng. Kände för o röra på mig lite.
Idag ska jag träna Afrodance och sedan basta. Sen blir de fotboll på Brassan. Go Barca!

Dags att jobba!

Fine Without you

Loggade in på FB nu och såg att Armin släppt en ny video till min absoluta favoritlåt. Blev överlycklig så var tvungen att delge er denna!
Lyssna och njut. Får gåshud.

Dags att göra sig klar, ikväll spelar IFK Göteborg  - Elfsborg. Jag ska stå och skrika mig hes!


the climb

Har ni sett Hannah Montana-The Movie? Säkerligen inte, lite barnslig kanske. Men det var en film jag sysselsatte mig med när jag var sjuk. Den var OK, älskar ju filmer med mycket musik i. Nedan låt är helt underbar!



I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking


But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa

Hurtful

Jag har en ny favoritlåt. Den är helt fantastisk. Texten är underbar, rösten är fantastisk och melodin är otroligt bra.




I used to laugh it off.
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed. I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same
(The same, the same, I stayed the same)


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late
(Too late, too late, too little too late)


You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

Vi ska till Ulla!

Ännu en underbart solig dag i Varberg. Det är fantastiskt här!
Dagen igår var supermys. Herrarna Jarestad jobbade med båten hela dagen igår, det går ju framåt i alla fall :)
Igårkväll grillades det lite och sen spelade vi Med Andra Ord. Blev ett par glas vin också. Riktigt mys.


Idag ska herrarna ut till Getterön och fortsätta med båten. Vi flickor ska dra oss till Ullared och shoppa istället :) vi får la roa oss på ngt vis medan männen arbetar? ;)

Fick lite färg igår, eller ja, blev lite röd i ansiktet :P Men bättre än inget =)
Fick till en superfin bild på Sessan med, Kim & Mattias hund.



Moot Sherwoodskogen...eller ja, Ramsåsskogen iaf. Varberg nästa!

Igår var en mysig kväll. Lugnt & Skönt. Stinis kom och hämtade upp mig lite efter 18  så vi kunde åka till Rusta och köpa en spalje till vår balkong. Blev primaskinka :)
Vi tog en sväng ner till staden också för att spana in Kortegen. Aldrig sett den innan, och kan väl inte direkt påstå att jag anser att jag missade något? Kortegen är en massa gymnasieelever, sådana som går ut 3an nu. De bygger ihop något och tågar sedan genom staden. Det de bygger har ett budskap som bygger på vad som hänt i världen på sistone.
Det roligaste var en kille som gick runt o skrev "Fildelning" o delade ut filmjölkskartonger :P Deras grej byggde på Ipred.
Det abitiösaste jag såg var de som byggde på Piraterna i Somalia. De hade ju gjort ett riktigt fint piratskepp :)


Sen gick vi hemåt och spelade lite Guitar Hero, alltid roligt!
Till mat gjorde vi en supergod pastasallad med kyckling, gurka, paprika, sallad, ananas, vattenmelon & fetaost. Lite vitlöksbröd gick också ner :)
Fick inbjudan om att komma till Rene och vara med på TS fest. Men blev inget med det. Efter maten barrikerade jag & Stina sofforna o kollade på En Geishas Memoarer. Den är så bra! Somnade i soffan typ halv tolv, var sååå trött o de var sååå skönt o somna :)

Idag bär det av mot Varberg. En helt på västkusten. Underbart!

RSS 2.0