wrong side business -

God fortsättning allihop!

Julen har varit supermysig.
På julaftonsmorgon låg jag & Micke i sängen och öppnade varsitt paket från våra julstrumpor.
Micke fick rakblad och jag fick Belgisk Choklad som man gör varm choklad på + riktiga pärlörhängen. Supermys.
Julafton spenderades först en stund i Sexdrega hos Mickes bror Fredrik med familj.
Sen åkte vi upp till Mickes mamma Susanne & hennes man Ronny för att spendera resten av julen där. Mickes andra bror Mattias & hans sambo Kim var också där. Det var supermysigt och trevligt. Åt och drack gott. Hade lite julklappsutdelning där jag fick underbara presenter av Micke :) Fick presentkort på nagelförlängning, rengöringskrämen från Dermalogica & en belgisk choklad till.
Micke fick Armani - Gio parfymen av mig, en kofta och en näshårstrimmer ;)
Sen hade vi lite julklappsrace där jag lyckades roffa åt mig Ittala glas :) Yeey!

På Juldagen åkte vi vidare till Varberg. Älskar lugnet där. Så otroligt mysigt och skönt. Varje gång vi åker dit och jag stiger ur bilen så får jag ett lugn inom mig som jag inte får någon annanstans. En fantastisk känsla.
Vi spenderade denna dagen med Mickes pappa Håkan & hans fru Kerstin. Supermysigt :)

På annandagsmorgon åkte vi vidare mot Strömsnäsbruk. Äntligen hem för att träffa min familj! Var hur underbart som helst att träffa mamma & pappa och alla syskon & syskonbarn igen. Dem växer upp för fort!
Blev extremt god kalkonmiddag med hela familjen och lite julklappsutdelning här också :)
Sen lite senare så åt vi mumsig ostbricka. Mummakardeumma!

På lördagen så åkte vi vidare mot Skåne. Först var vi på Hyllinge köpcentrum och tittade, här hittade jag ett par superfina skor :) Som jag SÅ KLART köpte. Är skofetischist.
Sen åkte vi till Väla, herregud vad folk säger jag bara. Har aldrig sett så mycket folk på det stället. Men det var mysigt o titta lite där med, även om jag inte hittade något av intresse.
Sen var vi inne på IKEA på Väla, detta var helt klart det sämsta IKEA varuhus jag någonsin sett. Otrolig oreda, tomt på hyllorna, stökigt och det var svårt o veta vart man skulle ta vägen. Blev riktigt irriterad. Men men, hittade i alla fall det mesta jag skulle ha, åtminstone det väsentliga.
Sen åkte vi till Halmstad för att äntligen få träffa min underbara Tinafina. Gud vad jag saknar henne. Hela tiden, varje sekund saknar jag dig gumman! Du är den bästa vän man kan ha. Du förstår mig, du finns för mig och det finns ingen som du! Hade inte klarat mig utan dig!
Var där en stund och sedan åkte vi hem till Varberg igen. Myste i soffan och sen somnade jag gott i Mickes famn.
Vidare hem till Borås igår då. Var skönt att komma hem efter att ha varit ute o flängt.
Vi var en sväng på Knalleland och inhandlade oss en Wassermaxx. Så nu kan vi göra läsk och kolsyrat vatten hemma :)
Sen satte vi upp hyllorna i min garderob. Börjar bli riktigt bra där inne. Måste dock komma på en bra lösning för alla skor... Vill ju att det ska se snyggt ut!

Var på bio igår med. Vi såg Australia. Otroligt bra film! Kom en liten tår i biosalongen faktiskt. Rekommenderar denna starkt!
Wanna do some wrong side business? ;) Haha, var så rolig replik av Nullah i den filmen :) wrong side business..ja, jag säger då det!

Idag har man jobbat igen! Var segtstartat efter ledigheten, men ska väl bli skönt o få lite rutiner igen :) Skönt o träffa söta Cola igen :) Vad skulle jag gjort utan dig? :)
Sen åkte vi till Maxi och köpte Guitar Hero World Tour vilket vi spelar just nu. Självklart ska vi köra karriären på Hard, och jag är inte riktigt så fingerfärdig känner jag så de gick åt helvete. Gav Micke gitarren o sa att han får fan göra det :P
Haha, det är bara när jag spelar Wii som det kommer fula ord från mig!

Btw, har ni lagt märke till den fula designen på min blogg just nu? Ja, dumma Elliz råkade ju trycka någonstans så alla HTML koder bara försvann, så nu får de se ut såhär tills min flytt är genomförd.

Nu skall jag tömma diskmaskinen och hänga upp lite tvätt!

2 veckor kvar, jag är nervös.

Tjipp.

/elliz -

God Jul -

GOD JUL!





Äntligen -

Äntligen har vi fått diskmaskin & tvättmaskin! De tog bara 3 månader ;)
Så min kväll är utstakad - TVÄTTA! O de ska faktiskt bli roligt...Tänka sig!

Behöver åka till IKEA med, men när fan ska man hinna? Hoppas på att det e lugnt på jobbet imorgon så man kan gå hem tidigare.
Behöver köpa de sista klapparna!

Nedan är bilder på våra älskade skönheter :)




 

Tjipp.

/elliz -

tänkare -

Jag är fan en tänkare. Tänker och överanalyserar precis allting. Skrämmande.
Jag har ett väldigt stormigt liv bakom mig kan man ju säga. Men jag står för precis allting som jag har gjort.
Dock är det otroligt jobbigt när folk direkt skapar sig en åsikt om mig, som inte ens är 10% av den personen som jag är.

Borde fan sluta prata med folk alltså. Flytta hem igen där människor känner mig o vet hur jag fungerar.
Minns hur vi satt på IKSC en gång och skulle presentera oss för sommarjobbarna...Min presentation blev typ "Hej, det är jag som är Elliz. Den förbannade bitchen som är konstant sarkastisk men som aldrig menar något med det" typ. That's me! Jag är förbannat kaxig och sarkastisk. Synd som fan att vissa inte kan ta detta. Ännu värre när man inte säger ifrån att man inte gillar den personen, självklart taggar jag ner och visar min andra sida då!

AHH! Har världens diskussion på MSN just nu som bara urartade? Förstår inte alls varför. Känslor känslor, de e fan inte bra. Hatar dem! Hatar osäkerhet.

Saknar Tina, Cindy, Erika, Nea, Sofie, Marri, Petra, Madde, Ellen, Karolina, Jannice, Moja, Linda, Sunil & Berp. Fy fan vad underbara ni är!
Nu i samband med designen av min blogg-flytt, så satt jag och kollade igenom gamla presentationer som jag haft på lunarstorm.se
Beskrivning av mig själv löd: Bosatt i Älmhult där hon jobbar på IKEA Kundservice. Hon kan vakna varje dag och känna att hon hittar rätt i sitt liv, att det är precis så här livet skall vara.
Varför o varför känner jag inte så längre? Mitt liv är just nu inte alls som jag vill att det skall vara. Jag är lycklig, absolut. Men det är något som saknas.
Jag saknar Älmhult och mina vänner där så otroligt mycket så det finns inga ord för det.

Ahh, ni underbara människor! (något gamla bilder)



     


Tjipp.

/elliz -

Phone -

Jag är grymt sugen på en ny telefon. Tidigare har jag alltid velat ha det senaste. Köpte ju min telefon precis när 5mpix kamerorna kom. Men nu har jag hittat en billig telefon för en gångs skull, som är så otroligt söt :)
Den har 3.2 mpix kamera, vilket räcker eftersom jag numera har en riktig digitalkamera!

SonyEricsson W595 Cosmopolitan White har fångat mina ögon.


Någon som är intresserad av att köpa en N82? :)


Tjipp.

/elliz -

SMS Fun -

Hittade denna roliga sak i missmaddis blogg. Try it!

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg!
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i det sms:et.
4. Gör så på varje fråga.


Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Nu förstår jag varför du varit så nere.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
På väg hemåt nu

Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Du är mitt allt!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag saknar dig som fan.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Du är en ängel.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hej Sötnos!

Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Det är ju lite smickrande att du bryr dig.

Vad vill du höra mest av allt?
I need you, now and forever.

Vad kommer att bli dina sista ord i livet?
You Rock!
--

Märks det att jag bara har söta SMS i min inkorg? :P Nu det hade varit roligt att spara alla de där fylle SMSen.

Well well, dags att fortsätta jobba! Btw, engelii.blogg.se kommer genomgå en flytt inom kort ;)

Tjipp.

/elliz -

Falling in love -

Då var ännu en vecka över! Skrämmande hur snabbt det går!
Halva torsdagen spenderades iofs på VC, dem e inte snabba där! Sen akut till KK där de inte ens kunde ta emot mig utan fick komma tillbaka på fredagen. Aja, kändes bra att någon tog mig på allvar denna gången i alla fall, även om beskedet man fick vände upp och ner på min värld.

Har tänkt på en sak, e jag den enda tjejen som verkligen har noll koll på min menstruationscykel ? Känns så ! Får skaffa mig en mens-kalender av något slag. Frågan e om de inte finns något sådant som är bra utformat? :) Förslag? Kommentera gärna då!

I fredagskväll dränkte jag mina sorger i en halv bag-in-box med vitt, några cider och öl. Blev en relativt onykter kväll, men fan vad roligt jag hade!
Kvällen började hemma hos Mike. Me & the boys typ. Även om Stina kom senare. Var skoj, gillar att umgås med dem. Så avslappnat och skönt.
Sen drog vi vidare till Lazercity (?) och hade 4kamp. Fy säger jag bara! Så extremt jobbigt. Jag mitt lilla mongo fattade ju inte vad första grenen gick ut på. Man skulle springa på sådana dära som man gör hopptorn av ni vet, uppblåsbartskit :) Så skulle man ha en rem fast runt midjan som satt fast i "väggen" längst ner, så tog man sats o sprang så långt fram man orka för o fästa en kudde. Elliz var inte beredd på den effekt de var när man drogs tillbaka. De gick snabbt! O man bara flög. Helt ofattbart. Sen var det i alla fall dags för boxning där Botold kickade mitt ass. Vidare till Sumobrottningen där jag fick kicka Stinas ass iaf. YEAH! Efter det var de dags för tjuren. O den här grenen var ja verkligen livrädd för. Ser ju smärtsamt och svårt ut. Aja, ta tjuren vid hornen rent ut sagt o hävde sig upp. Satt var i 6 sekunder. YIIHAAA!
Men som sagt, jag hade skoj!
Vidare mot duschen o bastun där jag fick se lite mer kroppsdelar än vad jag ville på vissa, men men. What the hell. Vi är ett tight gäng.
Varför har jag & Mike alltid en förmåga att hamna i heta/djupa diskussioner när vi festar tillsammans? Alltid vi 2. Men de e roligt, men denna gången blev det känsloladdat. Beror nog på allt som hänt på sistone, mår inte jättebra direkt.
Sen drog vi hem te mig så jag kunde få sminka mig o byta om o sen vidare till Trägårn. JAG VET! lovade mig själv att aldrig mer sätta min fot där, men Göran & Cola ville dit o vad gör man inte för sina pojkar? :) Emma jobbade ju, så det var ett plus! Men men, några Corona till slank ner och sen var Elliz inte nykter ;)
Hem te sängen me mannen min och somnade som en stock.

Igår tog vi det bara lugnt. Jag hade en tid på HBC vid 10 för att göra en ansiktsbehandling. Fantastiskt skönt! Måste göra det oftare alltså.
Sen vare hem te soffan där jag dedikerade resten av min dag!

Idag har jag jobbat 4 timmar. Det var segt, men fick ner mailkorgen rejält så de kändes skönt! Hoppas på en lugn vecka, men blir nog svårt med tanke på julhandeln. Lågkonjunktur o folk shoppar som galna!

Idag har jag träningsvärk som heter duga. Gör ju ont som fan i nacken/halsen, ont i armarna och insidan av låren. Så lite man gjorde, men de tog så mycket!

Åh, glömde berätta. Vi har haft en tävling på jobbet. Vi skulle på 1 vecka sälja för 20% mer än förra året (via telefon då, vi kan bara ta mot postförskott via telefon) Detta lyckades vi självklart med! Tror försäljningen ökade med 50% eller ngt. Så nu ska vi få 1 presentkort på 500spänn. Inte helt fel, nästa inköp, SODASTREAMER! ;P

Jag måste också bara säga att det finns vissa människor som gör att jag tar mig upp på morgonen. Ni är ovärderliga för mig! Framför allt vill jag hylla 2 stycken idag, Emma & Cola. Ni är 2 fantastiska människor! Tänk om alla vore lika enkla och underbara som ni är!


I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you
 

 
     
                                                        
Jag&Göran                      DreamTeam                     BullRide



Tjipp.

/elliz -

Told you -

Sa ju att jag skulle fixa till mig idag :) Sagt och gjort! Min sambo förstår inte alls vad jag gjorde uppe 1 timme innan vi skulle gå till jobbet. Beauty takes time.



Borde ta tag i bilderna från julfesten. Men orka! E så jävla trött konstant. Imorgon ska jag till Vårdcentralen. Weehoo! Not.


If I had my own world
I'd fill it with wealth and desire
A glorious past to admire
And voices of kids out walking dogs
Birds, planes, trees and cars

If I had my own world
I'd love it for all that's inside it
There'd be no more wars, death or riots
There'd be no more police, packed parking lots
Guns, bombs sounding off

If I had my own world
I'd build you an empire
From here to the far lands
To spread love like violence

If I had my own world
I'd build you an empire
From here to the far lands
To spread love like violence

Let me feel you, carry you higher
Watch your words spread hope like fire
Secret crowds rise up and gather
Hear your voices sing back louder

If I had my own world
I'd show you the life that's inside it
The way that it glows when you find it
The way it survives with it's families
Friends or it's enemies

Let's make this a new world
I swear you can go if you want to
I know that you have that within you
Inventing the first clean and usable
God's greatest miracle

If I had my own world
I'd build you an empire
From here to the far lands
To spread love like violence

If I had my own world
I'd build you an empire
From here to the far lands
To spread love like violence

Let me feel you, carry you higher
Watch our words spread hope like fire
Secret crowds rise up and gather
Hear your voices sing back louder

Let me feel you, carry you higher
Watch our words spread hope like fire
Secret crowds rise up and gather
Hear your voices sing back louder

Let me feel you, carry you higher
Watch our words spread hope like fire
Secret crowds rise up and gather
Hear your voices sing back louder

Let me feel you, carry you higher
Watch our words spread hope like fire
Secret crowds rise up and gather
Hear your voices sing back louder

Tjipp.

/elliz -

Rosa godis -

Sitter här på jobbet. Extremt ont i magen, får panik! Trodde järntabletterna skulle vara bra o äta, men icke sa nicke! Måste ringa doktorn : /
Kan inte fokusera på jobbet bara för det. Sticker och trycker som fan, inge vidare skönt.
Idag har jag en bad hair day med. det gör ju inte saken bättre. Men o andra sidan har ja mina favvo jeans på mig. Mina älskade Loose Fit Diesel. Assköna.

Imorgon ska ja fan styla till mig. För en gångs skull :P Ni ska allt få en bild på de också : )

Har kommit fram till att jag älskar Rosa Godis. Just nu tuggar jag i mig mentos o lyssnar på Basshunter. Jag vet, så töntig! Men Dream Girl är jävligt söt faktiskt : )

When Im Dreaming Im Alone With You
Lying In My Lonely Bed
All The Times You Held Me In your Arms
And All The Fantasies We Shared
No-ones Touched My Body Like You Do
Not In That Special Way
Cause' Ive Found Your Love, And It Feels So Right
So Dont Let Me Go


Tjipp.

/elliz -


Julfest & back in the game -

Då var man tillbaka! Jag är frisk, för första gången på länge, det känns helt fantastisk! Lite snuva men den kan jag definitivt leva med!
Dock verkar det som att ätandet av järntabletterna har lett till något mindre bra. Men men..Får kolla upp det.

Var och tränade idag, första gången på 4 veckor. Var otroligt skönt, men samtidigt höll jag på och dö! Shit, de märks att man varit sjuk ett tag. Ligger nerbäddad i soffan nu under duntäcket. Min kropp är helt slut.
Ser fram emot min bukplastik, samtidigt som den skrämmer skiten ur mig.
Har blivit medlem i viktklubb.se av någon anledning. Alla skriver hur bra det är. Vi får väl se. Någon som varit medlem där? Ere något o ha eller?

Var otroligt mycket att göra på jobbet idag. Förstår inte, tog över 260 mail, men ändå minskade inte mailkorgen? Skrämmande hur mycket folk de e som vill ha kontakt med en kundtjänst i juletider.
Älskar dock att sitta på mail. Jobbar otroligt bra där och när jag sitter på mail trivs jag som fisken i vattnet.

Julfest i lördags. Blev väldigt lyckad! Var så nervös att folket inte skulle tycka om bandet. Men de var grymma, och alla gillade dem. Nyfiken Gul är namnet på detta grymma cover band.
Hade en extremt trevlig kväll och det var otroligt roligt. Jag trivs så otroligt bra med mina små kollegor :)
Nedan kommer lite bilder, alla kommer hamna i min bilddagbok sen. engelii.bilddagboken.se
Eftersom jag e så jävla söt så e jag självklart med på alla bilder.

Tjipp.

/elliz 
   
  


  
     

      

                                                                                    

Still Counting -

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
Definitely not alone, well I'm not alone

Look deep into yourself before you blame all others
For betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
And you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
It feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening

Förbannad idag. Märks det? På vippen till att bryta samman tror jag. Orkar inte mer. Hur gör man då? Jag vet fan inte.

Tjipp.

/elliz -
RSS 2.0