Regnet öser ner..

Idag bara öser regnet ner. Planen var att jag & Ella skulle ta en power-walk idag. Men det får ni skjuta på till imorgon.
Vi var ute i måndags och gick ca 8km, det var otroligt skönt. Kims lille vovve hade vi med oss också. Fast hon skulle bara lukta på allt :P
Gick ner 2 kg förra veckan, men har gått upp 1 av dem nu :P Åt ju inget förra veckan så inte så konstigt.

Mår i alla fall bättre nu. Hade en lätt bihålsinflammation som jag fick nässpray med kortison mot, så de börjar ordna upp sig!

Varit otroligt mycket på jobbet denna vecka, vilket egentligen inte gör mig så jättemycket. Tycker det e bra när det finns o göra, men ibland kommer det till en gräns då man inte orkar. Men just nu funkar de fint!
Haft en dålig dag idag dock, varit trött och hängig. Men hoppas på bättre tider imorgon!

Snart dags för flytt. Har bestämt de flesta möblerna nu som skall införskaffas i alla fall. Matsalsbord+stolar från Mio, TV-Bänk från IKEA, Bäddsoffa från Jysk, vägghyllor IKEA. TV+Hemmabio från NetonNet.
Kvar att bestämma är soffbord, skrivbord samt sidobord till det 3erummet och bäddsoffan.
Hittade ett fint soffbord på FurnitureBox som vi troligtvis kommer beställa.

Bröllop på lördag! Ulle&Tobbe gifter sig, skall bli otroligt roligt och spännande! Ska ha en söt&fin gul klänning på mig. Så håll tummarna för sol ;)

Nu skall jag ta och städa lite här.

/e -

Mat ?

En ny dag. Feberlös, men istället halsont.
Har gått på yoggidiet idag, får inte i mig någon mat. Gör ont i halsen så fort jag försöker svälja. Who needs food anyway? I Do! Skit, hatar detta.
Ingen springning igår, och blir ingen idag heller. Får inte springa när man har ont i halsen, det är inte bra.
Så får vänta tills de e borta. Kan förhoppningsvis ge mig ut på en tur imorgon. Skall försöka övertala Ella och börja springa med mig också : ) Alltid bra med någon som pushar en när man vill ge upp.

Idag ägnar jag extra tankar till en vän som betyder otroligt mycket för mig.
Du är min Anam Cara
Det keltiska sättet att se på vänskap inspirerades av och utmynnade i den vackra tanken på Anam Cara. Anam är det gaeliska ordet för själ. Cara betyder vän. Anam Cara betyder alltså själsfrände. En Anam Cara var en människa som man kunde avslöja sina innersta hemligheter för.
Vänskap anses som det finaste bandet mellan många personer i världen.. En vän är en människa i vars sällskap man vågar vara sig själv i.


/e -





Ny Design -

á la rose : )
Ny fräsch design på min blogg. Ska jag ha en blogg skall jag gå in för det ordentligt ; )

Älskar dig loveloo! Tack för hjälpen!
/ e -





Workout - blogg ?

Det är vad detta skall bli!
Från och med idag, har jag startat en ny fas i mitt liv.
Jag skall ändra mina matvanor samt börja motionera 3 dagar i veckan. TIll en början.

Det hela började i lördagskväll när jag låg sysslolös i soffan.
Låg och tänkte lite. Sedan drog jag på mig joggingbyxorna, joggingskorna samt en hood. Stoppade Mp3n i fickan och gav mig ut på en joggingtur. Den ni! De trodde ni nog aldrig om mig.
Sprang väl ca 3km, vilket e bra för att vara mig. Skall få upp min kondition så att jag senare klarar av att springa mer.
Man måste ju börja någonstans :)
Var jobbigt som fan, men gud vad skönt de kändes efteråt!

Dock har jag dragit på mig en förkylning. Så får se om jag orkar springa senare ikväll.

Min blogg skall inte lämna ut mig, jag kommer inte att berätta innerliga och intima detaljer om mitt privatliv. Jag anser att sådant inte skall skrivas i en blogg som tusentals människor kan läsa.
Det kommer bli en "gott-o-blandat" blogg i alla fall. Så inte endast en kartläggning av mitt nya liv :P

Jag skall gå ner ca 15 kg har jag bestämt, och skall försöka klara detta tills jul. Dock vet jag inte hur mycket av min vikt som är lös hud som man inte kan gå ner. Men det återstår att se. Mer om detta en annan gång.
Dags att återgå till mitt Sagan Om Ringen - Maraton.

/ e - 
RSS 2.0