Babyboom -

Mår bättre idag. Känns skönt. Magen  är väl egentligen lite sisådär till o från, men skit samma. Jag ska jobba imorgon. Redan ringt BG och sagt det också. No turning back! :)

Har märkt en sak, när man är sjuk så surfar man runt otroligt mycket. Idag hamnade jag på Linus&Lottas hemsida. Dem sitter ju på samma kontor som Nelly gör eftersom Cdon äger dem också. Bra det :)
Hittade i alla fall de sötaste bodiesarna. Funderar seriöst på o klicka hem dem i rosa och hoppas på att jag får en dotter ? :) Eller en i varje färg? Då har jag ju garderat mig ;)



Råder värsta Babyboom överallt tycker jag det känns som. Cina har beräknas födsel 20/4. Kim skall ha 15/5. Min chefs sambo skall ha bebis. Min kusin e gravid och min andra kusin fick nyss barn. Gamla vänner hemifrån får bebisar. Ja, det råder överallt helt enkelt : ) Överallt på stan ser man runda magar. Blir så lycklig av det :) Finns inget finare än bebisar och jag kan inte vänta på att jag & micke skall få vår egen. Tills dess lånar jag nog Kims när den kommer ;) Bebisen är bortskämd redan nu och mer kommer det bli!




Love Story -

Dagen blev inte långvarig idag. Gick hem vid 12.15. Förmiddagen var en mardröm :(
Svängde inom ICA och köpte med mig blåbärssoppa och A-Fil. Köpte även lite Maryland kakor till Micke. Hans favorit o när man e sjuk ska man skämma bort varandra : )
Har inte fått i mig överdrivet mycket mat idag. Allt kommer ju ut igen. Fräääscht!
Magen har inte riktigt lugnat ner sig än, så blir hemma imorgon med. Messade precis BG. Känns så skönt att dem är så förstående och underbara på mitt jobb. Love them! Har ett helt fantastiskt jobb egentligen. Önskar bara att fler hade lite högre arbetsmoral. Måste sluta jämföra människor, det är min nackdel. Det och konflikter! Jag suger på konflikter :P
Anyways. Pratade med söt-Johanna innan. Hon e ju bara så underbar?! Varför har vi inte blivit vänner innan ? Mysko. Aja, i vilket fall som helst så kommer hon till stan på lördag. Vi ska äta Sushi! Blir Johannas första gång. Så spännande o se vad hon tycker =) Alltid lika skoj!

Innan när ja kom hem o barrikerade mig i soffan så slog jag på MTV och såg en helt underbar video och supersöt låt. Knäpp som jag är så missade jag vem som gjorde låten. Aldrig sett henne innan. Aja, whatever liksom, hoppades på att den skulle komma igen. Men så kom de en reklam på 3an för hennes album och det var lycka! Så nu sitter jag och lyssnar sönder det och drömmer mig bort.
Tänk att få gå på en sådan bal? Klä upp sig osv..Älskar sådana filmer. Pride & Prejudice, The Duchess, m.fl. Keira Knightley klär den rollen så bra.
Men kom till saken Elliz! Ville ju visa er denna underbara artist, se nedan:


Crap -

Idag är ingen bra dag. Sitter här på jobbet och lyssnar på Volbeat.
Mår illa. Micke åkte på en släng av magsjuka igårkväll som fortfarande sitter i. Känner mig drabbad själv. Mår illa, kass i magen osv. Sovit asdåligt inatt med :(
Usch, får se vad som händer under dagen. Vill absolut inte vara sjuk! Är det värsta som finns.
Fryser som en gnu med. Vad är det för fel på mig ? Uscha!

Måste ringa vårdcentralen också...ahh...många måsten. Hatar dem.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba och sluta gnälla ; )



Födelsedagsfest -

Igår var det dags för min & Mickes kombinerade födelsedagsfest!
Dagen började på stan där vi inhandlade en kjol till mig och en skjorta till Micke.
Vi mötte även upp Stina och käkade lite lunch på Granada. Mucho gott.
Vid 18 så kom äntligen Tina hit! Vi kramades massa och började sen att göra oss iordning. Tina gjorde underbara prinsesslockar i mitt hår och jag kände mig otroligt fin :) Hade på mig min puderrosa klänning också!
Usch vad jag har saknat Tina. Det är först när man ses igen som man inser hur stor saknaden egentligen är. Det otroligt underbara med vår vänskap är att det kvittar hur lång tid det gått sen vi träffades senast, vänskapen är densamma. Kärleksfull och omtänksam. Helt fantastisk känsla.  

Kvällen fortsatte i alla fall och vi sprang ner till Pizzeria Napoli för att köpa en pizza att dela på innan folket kom. Hann dock bara få i oss halva innan första personerna anlände. Men vi hälsade glatt och fortsatte sen att äta :)

Jonas & Johanna kom ända från Sexdrega också ;) Var otroligt roligt att träffa dem! Johanna är en helt fantastisk person måste jag säga ! Vi hade riktigt roligt tillsammans :) Riktigt söt liten brun pärla :P Känner mig som en blekfis jämte henne o Jonas :P
Fick en superfin karaff från Boda Nova också av dem. Ska köpa matchande glas sen med och kanske skålen också :)


Var en riktigt lyckad kväll i alla fall. Kom massor med folk, tror vi var runt 25 personer kanske?
Dock fick jag ett litet raseriutbrott under kvällen. Mickes kusin Anna var bjuden och vi hade sagt OK till att hon tog med sig 6st av sina vänner då dem redan hade planerat en utgång. Senare under kvällen ser jag 3 personer till dyka upp i dörren? Går fram o hälsar och frågar vem dem tillhör? Har inte bjudit dem liksom. Ja, då tillhör dem Anna. Tydligen hade Micke OK:at att de kom också så visst fine. Men sen går jag in till Mickes dator o ska byta låt, då sitter en av de sista som kom o bjuder hit MER folk?! ursäktar mig och säger att inga fler är bjudna hit. Hennes svar blir "Men dem är redan hitbjudna" Öhh, nej, detta är MIN lägenhet och jag har INTE bjudit dem förklarar jag. Dem får INTE komma. Hon fnyser till mig och går därifrån. Hur FAN kan man bete sig så?! Jag känner inte människan o vad fan ger
henne rätt att bjuda hit mer folk? Gah, kan garantera att OM det hade kommit mer folk till Annas sällskap så hade dem åkt ut med huvudet före allihopa. Grymt irriterande.
Anyways. De kom som sagt inga fler så det är jag glad för.

Vi drack lite Hot Shot under kvällen med. Mums vad gott det är :) Fick i mig 3 stycken tror jag ? :P Drack lite allt möjligt. Cider, hotshot, vin och  Passoa. Fick även i mig någon form av röd vodka som Johanna bjussade på? tog dock bara en liten sipp. var inte min grej ;) Var tydligen olagligt i SVerige med. Värsta myter om att man kräktes blod och det fräter sönder inälvor o de ena med de andra :P

Runt 00,30 fick vi för oss att vi skulle gå till X&Y. Tina ville hemskt gärna ut o dansa o hennes Halmstadsvänner hade sagt att X&Y var bra? Get a clue :P haha, nej, men X&Y suger. Förstår inte mig på det stället. Kände mig gammal där igår. Haalllå? Gammal liksom. Nejtack. Vi var i alla fall där 1 timme eller ngt och sen gick vi hem igen =)
Allt som allt så var det en fantastiskt rolig kväll. Länge sedan jag hade så trevligt faktiskt!
Tack till er alla som förgyllde min kväll!
Mer bilder finner ni på min facebook.

Confessions -


I tisdags hade jag & Stina mys-tjej-kväll. Vi började kvällen på Viskan. Var otroligt mycket folk men lyckades få oss sittplatser i alla fall! Beställde in lite mat. Jag tog min vanliga Pasta Bolagnese och Stina åt nachos med guacamole. Beställde ävet ett glas vin, var otroligt gott faktiskt!


Stinafina!





Till efterrätt åt vi varsin Cupcake som de kallade de? Tycker personligen inte det liknar det, men men. trodde det skulle smaka som gräddbullar typ, men var bara socker och ägg som var ihopvispat poröst och sedan täckt av choklad, elegant placerat på en chokladmuffins. Var helt OK, men smakade mest socker. Lär inte beställa en sådan igen.




Efter myset på Viskan så gick vi vidare till Bion. Biljetter var köpta till "En shopaholics bekännelser"
Det var en bra film! Hade nog egentligen förväntat mig lite mer. Men den var rolig och lätt. Ingen film du egentligen behövde sätta dig in i eller förstå. Det var bara att titta och njuta. Kan i alla fall säga att om Micke hade varit med så hade han INTE klagat över mitt shoppande mer ;)

En Shopaholics bekännelser

Möt Rebecca Bloomwood  som jobbar på en ekonomitidskrift . Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräcklgt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop.

Födelsedagskalas -

Förra helgen bestod även av en massa kalasande.
På lördagen kom delar av min familj upp. Alltid skoj och mysigt att träffa dem.
Min systerdotter
Angelica och hennes Robin har en supersöt vovve som heter Samson. Det är en pudel, som dem valt att inte raka. Han är så liten o söt så de finns inte :)
Lyckades få till ett riktigt bra kort faktiskt. Riktigt nöjd.

Vi bjöd på pastasallad till lunch, och sen hade vi tårta till efterrätt. Det var grymt gott faktiskt.
Sen ville Jocke (min systerson) spela Guitar Hero. Så vi drog igång det också. Jag bestämde mig för att utmana Robin. Gick bra faktiskt ;)
Angelica ser nästan lite rädd ut? Var nog för hennes sambo var på väg att förlora ;)




På söndagen hade vi Micke o hans familj här. Supermysigt. Så underbar familj har han. Kim blir bara större o större om magen. Riktigt gulligt. Nu är det bara 7 veckor kvar sen kommer det ploppa ut ännu en liten Jarestad... :) Ska bli spännande o se vad det blir för kön :)

Nu skall jag ta en sväng på stan, ska till Banken, kolla in lite affärer, fixa mina naglar och förhoppningsvis fika med Stinafina sen :)
Ha det toppen, senare ska jag blogga om vår myskväll!

Skogsmulle -

Nu kommer det komma flera inlägg om tiden som varit :)

Förra lördagen kom Stina på den briljanta idén att vi skulle grilla. Sagt och gjort. Stina GICK hit från Tullen, skadat, för att grilla med oss. Vi byltade på oss en massa kläder för vi tog för givet att det skulle vara kallt :P
Dock kom vi fram till att det krävs mer än korv för att kunna grilla. Vart fan får vi tag i en engångsgrill?
Vi gick i alla fall till City. På vägen dit så kläckte Stina kommentaren om att det såg ut som att vara utomlands, dimmig sol :P Därav vår så kallade Europa luffning :)
Väl inne på City plockade vi på oss allt vi kunde tänkas behöva, korv, bröd, ketchup, pepsi o smågodis. O grillen såklart!

Vi fortsatte sedan vår vandring till Liljeberget. Det var lite ansträngande faktiskt :P Värsta bergsklättring slutade det med. Men det gick bra!
Sista etappen var att komma upp för glaciären! Stina tog sig an uppgiften glatt :)




Väl uppe så startade vi igång grillen och kickade igång festen. Vi hade tagit med oss minihögtalare till min telefon så vi rejvade loss lite ;) Var superskoj. Stina flaxade runt o dansade som attans :)
Speciellt till Cascada - Perfect Day. Fantastisk låt :)




Vi fotade massor och ni kan se alla bilder på facebook
Var riktigt mys faktiskt. Blev lite småkyligt så fort solen hade gått ner.
Vi började traska hemåt och det var en mardrömsliknande upplevelse.
Jag hatar att inte se vart jag sätter fötterna.
Micke envisades med att vi skulle gå den korta vägen, vilket var att klättra igenom hela skogen,
i mörker. Satans, jag var lite panikslagen då måste jag säga!
Summan av kardemumman, det var en fantastisk eftermiddag. Vi hade supermysigt :)



Förlåt -

Förlåt för mitt sega bloggande! Inte haft ork på sistone. Sitter någon förkylning i kroppen som inte helt vill bryta ut. Tar på krafterna som attans att konstant vara förkyld och trött. Men men, hoppas att de antingen bryter ut snart eller försvinner helt!

Vad har hänt sen sist? En del faktiskt. Ska försöka skapa en del blogginlägg ikväll om de olika sakerna. Massa bilder att ladda upp också.

På lördag har jag & Micke vår kombi-födelsedagsfest! Kommer nog bli skoj! Tina kommer upp! Något jag är så otroligt och ofattbart glad för :)
Har införskaffat mig en ny klänning dagen till ära! Den är fantastiskt söt måste jag säga! Klänningen kommer från nelly.com
Vill ha hollywood lockar på lördag, dock lyckas jag aldrig göra det. Får se om Tina är sugen, hon e duktig på den punkten!



Sitter på jobbet just nu i alla fall. Vi har det fortfarande väldigt lugnt. Det är roligt faktiskt. Skönt att vara här. Klarar mina mål var dag trots att det är lite att göra. Visst är jag bäst? :)
Snart är det nog dags för lönesamtal också! Det ser jag fram emot! Alltid lika kul att se hur mycket det ma gör är värt? :)

Snart drar träningen igång på riktigt också! Kommer köra 1 veckas reningskur samtidigt som jag börjar så jag får ut allt skit ur kroppen. Kommer bli Cambridgekuren 1 vecka. Har läst på lite om det och det verkar vara det bästa och mest hälsosamma. Dyrt, men verkar bra så vi ger det en chans!
Micke ska börja på Onyx också, det e skoj! Så vi kan sporra varandra.

Långledigt -


Jag måste inleda mitt blogginlägg med en bild på Cola. Lilla Cola som står ut med mig varje dag! Han är en helt fantastisk människa! Finns ingen som honom :)


Idag fick jag sluta redan vid 13! Helt underbart, för då hann jag med att uträtta alla mina ärenden!
Imorgon & fredag är jag ledig. Varför? FÖR DET ÄR DAGS ATT ÅKA BÅT! :)
Monday Bar Spring Break Cruise e det dags för imorgon! Shit vad jag längtat, inte varit iväg sen Summer Cruise så!
Denna resan skall Emma och Johan hedra oss med sin närvaro! Kommer nog bli grymt roligt. Och inte minst av allt, Armin van Buuren skall spela! Han lirar på Main Floor mellan 01-04. Jag skall stå och hoppa som aldrig förr!

Om 30 min är min raring Emma här. Då ska vi glo lite på Armin Only 2008 och käka wok. Gott!
Nu skall jag ta och boka en taxi till Emma och fortsätta titta på Armin Only. Bloggar kanske imorgon från tåget!



And it is done -

Förlåt att jag inte uppdaterat på sistone! Har tyvärr inte orkat eller känt för det.

Då var allting klart! Helt fantastisk känsla. Båda rummen blev otroligt bra! Känns grymt bra och jävligt fräscht och modernt.

Så här blev lilla-rummet.l Har vänt lite på hyllan, ställt den i hörnan, in med en lampa. Ser coolt ut.
Soffan har fått ett svart överdrag istället för blått. Grymt bra!
Nu passar till och med gardinerna in bra ;)


Ingen direkt förändring vid Mickes dator. Överväger om vi ska hänga en tavla
 eller hylla ovanför. eller inget alls?





Här fick vi upp en grymt snygg tavla i den vita ramen som tidigare var i sovrummet. Köpte även en hög vas och satte vass-strån i. Blev grymt stilrent!


 





Så ser ena väggen ut, cleant & fräscht. Det svarta blev attans så mycket bättre än vad jag trodde!



Väggen med mitt sminkbord. De orangea ljusen i de vita ljusstakarna är en grymt fin touch.
Tavlorna har vi gjort själva. Har köpt bilder på IKEA och sedan skapat en spännram som vi spänt bilden över. Tog ett par timmar, men Malena var söt och hjälpte mig!





Så ser numera fönstret ut. Vita gardiner från IKEA. Har blivit förälskad o hällängder. Sen har vi de gamla vita krukorna i fönstret samt lampan. 3 stycken Ittala ljusstakar har hamnat i fönstret också.
De vita detaljerna gör extremt mycket för rummet.


Och vår underbara fondvägg. Den blir så jävla häftig rent ut sagt. Allt med sovrummet blev så otroligt mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli!

Detta var mitt lilla fotokollage av de färdiga resultatet :)




Födelsedagen -

Då har denna veckan snart också gått! Tänkte jag skulle få in lite bilder om födelsedagen min :)
Dagen på jobbet var ju precis som vanligt, ingen skillnad alls mer än att allt folk fick tårta :P




När jag kom hem från jobbet var det dags att göra sig iordning lite. Planerna var att gå ut och äta,
 visste inte var men hade mina funderingar om det. Fick på mig en rosa outfit som var så söt så.






Sen kom älskling hem och gjorde sig iordning också. Sådan sötnos! Var riktigt uppklädda när vi gick mot en av mina favoritrestauranger i Borås! Mums!



Vi gick till Babbel! Otroligt god mat och deras fördrinkar är fantastiska! I love it!



När jag kom hem väntade det mest fantastiska av allt! Okej, kanske inte! Men något jag önskat mig i alla fall! Äntligen fick jag mina rosa, underbart, söta gummistövlar!
Jag är så glad!


Happy Birthday -

För det e ingen vanlig dag,
För det är Elliz födelsedag
HURRA HURRA HURRA!


Ja, kan ni tänka er. Ett år närmre 25 :) Närmare bestämt så blir jag 23 klockan 20,30 ikväll.
Händer inget speciellt alls idag. Åt frukost med Micke imorse, brukar vi aldrig göra :)
Är på jobbet nu, otroligt lugnt så hoppas på att få sluta lite tidigare kanske?
Ikväll ska vi bara mysa till det. Blir kalas senare i månaden.
Visst ja! Ska bjuda jobbet på tårta idag också. De e snällt tycker jag!




Part Two -

Innan jag börjar berätta om vår mini-renovering tänkte jag prata om veckan & helgen som varit.
Detta var min första vecka tillbaka till 100%. Var otroligt skönt och gick väldigt bra! Grymma siffror, underbart humör & Fantastiska kollegor och chefer. Min enda down-side var en kund som kallade mig otrevlig. Mig? Helt ofattbart. Jag är aldrig otrevlig. Första gången under hela min kundtjänstkarriär som jag blivit kallad det. Bara för att hon ej fick det hon ville? Blev ledsen... : (
I fredags fick jag sluta tidigare :) Var så lugnt. Passade mig perfekt. Åt en underbart god Sushilunch med Kim & Stina. Supermys. Sen följde jag med Micke till Färgbolaget för att hämta färg och tillbehör. Åkte hem och började maskera lite på listerna.
Vid 17 var det dags för AfterWork med Nelly på Bishops. Lika mycket folk där som vanligt. Sen drog vi vidare till Harrys för lite mer öl och mat.
Micke och jag gick därifrån sen och drog till Vimmel för att prata lite med Zede & Tobbe. Tobbe har precis kommit hem från Asien. Var skoj o träffa han igen! Satt där och snacka ett tag, alltid lika roligt! Sen gick vi till Viskan en sväng för afterworken som mina kollegor på NetonNet hade fixat. Var väl sådär egentligen, kände mig lite ovälkommen? Mysko.
Resten av helgen har bestått av renovering.

Idag har vi hunnit med massor måste jag säga! Den vita färgen tog dock slut, så lill-rummet är inte klart. Lite jobbigt, hade hoppats på att de skulle vara fixat idag. Men men, Micke åker  o fixar mer färg imorgon så jag kan måla när jag slutar jobbet.


Idag var vi på IKEA. Malena följde med :) Köpte mattor, överkast, filt, ljusstakar, vas, dekoration, matlådor, diskborstar. Var nog det tror jag. Alltid lika skoj där. Mitt andra hem ju! Saknar mitt gamla jobb liiite måste jag erkänna!


När vi kom hem påbörjades slipningen av allt spacklande. Gick sådär. Huuur mycket damm som helst! Sen satte vi äntligen igång och målade. Färgen e inte prickig ;) Förstår inte alls vart ringarna kommer ifrån på bilden? Störande. I alla fall, ovan ser ni resultatet efter första strykningen. Kommer nog bli grymt snyggt när tapeten är på plats och möbler och inredning. Ser fram emot slutresultat på onsdag!


Nu är det äntligen dags att krypa ner i sängen. Imorgon är en ny spännande dag! Börjar klockan 8 så är dags att sova!
RSS 2.0